30.12.2022

Jatkossa Hesburgerin herkut kotiinkuljettaa vain Foodora - “Yhteistyö sujuvoittaa ravintoloiden henkilökunnan työntekoa”

Pohjoismaiden suosituin ravintolaruoan kuljetuspalvelu Foodora aloittaa 1.1.2023 yksinoikeudella yhteistyön Suomen suurimman pikaruokaravintolaketjun Hesburgerin kanssa. 

Yhteistyön myötä suomalaisilla on mahdollisuus tilata Hesburgerin herkut ainoastaan Foodoran kotiinkuljetuksella. Yhteensä mukana olevia ravintoloita on noin 160. 

”Foodoran ja Hesburgerin yhteistyön myötä kotiinkuljetustilaukset tulevat ravintoloissa nyt vain yhteen kanavaan. Tämä helpottaa ja sujuvoittaa meidän ravintoloiden henkilökunnan työntekoa. Yhteistyösopimus on meille myös taloudellisesti järkevää. Foodora on hyvä ja joustava yhteistyökumppani, jonka kanssa on hienoa kehittää kotiinkuljetustoimintaa. Uskomme, että hyvällä yhteistyöllä kotiinkuljetuspalvelut tulevat kasvamaan tulevaisuudessa”, sanoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

Yhteistyön myötä asiakkailla on mahdollisuus tilata jopa alle puolen tunnin kotiinkuljetuksella Hesburgerin herkut esimerkiksi kotiin tai työpaikalle. Foodoran kotiinkuljetukset ovat käytössä joka päivä. 

”Ihmiset haluavat käyttämiensä palveluiden toimivan heidän omilla ehdoillaan. Usein he eivät halua odottaa, vaan haluavat nopeimman mahdollisen toimituksen. Olen iloinen, että meidän ja Hesburgerin asiakkaat pääsevät nauttimaan tästä maukkaasta yhteistyöstä”, sanoo Foodoran toimitusjohtaja Joonas Kuronen.

Lisätietoja:

Hesburger
Viestintäpäällikkö
Petteri Pohjonen
petteri.pohjonen@hesburger.fi
+358 40 761 3201