Huoneet

HeseHotellissa on sekä kahden että neljän hengen huoneita, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jäähdytetty ilmastointi, jääviileäkaappi, televisio, hiustenkuivaaja ja ilmainen WiFi. Jokaisessa huoneessa on myös oma suihku sekä WC. HeseHotelli sopii allergikoille. Kaikki tilat ovat savuttomia, eikä hotelliin voi tuoda eläimiä.

HeseHotellin huoneissa on sekä parisänkyjä, vuodesohvia, että niin sanottuja laivan hyttisänkyjä, eli sängyt voi kääntää seinää vasten. Hyttisängyissä alempi sänky on normaalilla korkeudella ja ylemmän sängyn makuutason korkeus lattiatasosta on 150 cm.

Kaikissa kahden hengen huoneissa on hyttisängyt. Neljän hengen huoneissa on kaksi normaalia sänkyä sekä kaksi hyttisänkyä tai kahden hengen vuodesohva.

Hotellin vastaanotossa asiakkaalle tulostetaan oma avainkortti. Hotellihuoneeseen pääsee klo 14.00 ja huoneet luovutetaan lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

Yöpyjien enimmäismäärä on huoneessa olevien makuupaikkojen määrä, enintään 4 henkeä/huone. Kaikkien yöpyjien henkilötiedot on ilmoitettava etukäteen syöttämällä tiedot Internetin varausjärjestelmään viimeistään 1 vrk ennen saapumista. Muut mahdolliset vieraat eivät saa oleskella huoneissa klo 21 ja 09 välisenä aikana.

Alaikäinen saa yöpyä HeseHotellissa edellyttäen, että hänen seurassaan on vähintään yksi täysi-ikäinen vastuuhenkilö.

Varaa huone!