Kaurajuoma on kasvipohjainen vaihtoehto

Maukas, terveellinen, trendikäs ja monikäyttöinen – kaikkea sitä on suomalainen kaura. Hesburgerilla suomalaisen kauran hyödyistä voi nautiskella kaurajuoman muodossa vaikkapa hampurilaisaterian kanssa tai kahvin kera. Voimme myös pyöräyttää kaurajuomasta, hedelmistä ja suomalaisista marjoista raikkaan Smoothien!

Kaurapuuro on suomalaisten aamupalapöytien klassikko. Viime vuosina kaura on kohonnut uudella tavalla trendikkääksi raaka-aineeksi, kun tietoisuus kauran terveellisyydestä kasvanut ja erilaiset innovaatiot ovat mahdollistaneet uudenlaisten kauratuotteiden kehittämisen. Kaura viihtyy erityisen hyvin pohjoisilla pelloilla lyhyen, mutta valoisan kasvukauden ja kosteiden olosuhteiden vuoksi. Kaura kerää jyviinsä paljon kuitua sekä tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Kaura tunnetaan lempeänä ja vatsaystävällisenä vaihtoehtona, joka sopii myös erilaisia ruokavalioita noudattaville.

Hesburgerin tuotevalikoimaan kuuluu Aito Kaurajuoma Barista, jonka valmistaa kouvolalainen perheyritys Kaslink Foods Oy.  Aito Kaurajuoma on saatavilla juomavaihtoehtona, kahvin kanssa tai Smoothien pohjana. Kaurajuoma on 100-prosenttisesti kasvipohjainen ja gluteeniton. Kaurajuoman tuoteseloste ja ravintoarvot löytyvät täältä.