Varausohjeet

HESEHOTELLIN HUONEEN VOIT VARATA VERKOSSA.

HeseHotelli Linja-autoseman huoneet varataan tästä linkistä >
HeseHotelli Kaskentien huoneet varataan tästä linkistä >

Jos asiakkaalla ei ole verkkoyhteyttä käytettävissä, voi varauksen tehdä HeseHotellin vastaanotossa tai soittamalla HeseHotellin palvelunumeroon puh. 045 634 3443.

Maksaminen

Hotellihuone maksetaan varauksen yhteydessä, mikäli huonevaraus tehdään HeseHotellin verkkosivuilla. Maksaminen tapahtuu joko Visa- tai MasterCard-kortilla (käytössä Verified by Visa ja MasterCard SecureCode) tai asiakkaan verkkopankin (Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, OP, POP Pankki, S-pankki, Säästöpankki, Tapiola, Ålandsbanken) kautta.

Kun varaus tehdään Booking.com verkkosivulla tai huone varataan soittamalla HeseHotellin palvelunumeroon, huonevaraus maksetaan hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä hotellin kassalla. Maksuvälineenä kassalla toimii yleisimmät pankki- ja luottokortit (ei esim. AmericanExpress tai Visa Electron). Huomioithan, että emme vastaanota maksuja käteisrahalla.

Kun huone varataan soittamalla HeseHotellin palvelunumeroon, se maksetaan hotelliin saapuessa hotellin kassalla. Kassalla käyvät kaikki yleisimmät maksuvälineet. Yritysasiakkailla on mahdollisuus tehdä laskutussopimus HeseHotellin kanssa. Katso tarkemmat tiedot kohdasta laskutussopimus.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Varauksen peruuttaminen

Asiakas on velvollinen tutustumaan huolellisesti sovellettaviin peruutusehtoihin ennen varauksen tekemistä. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tekemänsä huonevaraus seuraavasti: Maksuton varauksen peruutus on tehtävä viimeistään kaksi vuorokautta ennen varatun vierailun alkamista kello 18.00 mennessä. Jos Asiakas ei edellä mainitusti peruuta varaustaan tai jättää saapumatta hotelliin, on HeseHotellilla oikeus laskuttaa Asiakkaalta korvauksena yhden hotelliyön hinta.

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN JA OLESKELU HOTELLISSA

Hotellihuone on asiakkaan käytettävissä saapumispäivänä klo 15.00 alkaen.
Huom! Sisäänkirjautuminen on mahdollista ainoastaan hotellin yhteydessä olevan Hesburger -ravintolan aukioloaikana. Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaan tulee todistaa henkilöllisyytensä kuvallisella henkilöllisyystodistuksella. 
 
HeseHotellin vastaanotto on Hesburger-ravintolan tiloissa. Vastaanotto palvelee ravintolan aukioloaikojen mukaan.
 
HeseHotellin huoneet tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Myöhäisestä uloskirjautumisesta veloitamme lisämaksun.
 
Maksuvälineenä kassalla toimii yleisimmät pankki- ja luottokortit (ei esim. AmericanExpress). Huomioithan, että emme vastaanota maksuja käteisrahalla.

varaa huone

HeseHotelli Linja-autoseman huoneet varataan tästä linkistä >
HeseHotelli Kaskentien huoneet varataan tästä linkistä >

.....

HeseHotelli: Varaus- ja peruutusehdot / HeseHotelli: Boknings- och avbokningsvillkor / HeseHotelli: Terms of reservation and cancellation / Условия бронирования номеров и аннулирования заказа в отеле HeseHotelli