Varausohjeet

HESEHOTELLIN HUONEEN VOIT VARATA VERKOSSA.

HeseHotelli Linja-autoseman huoneet varataan tästä linkistä >
HeseHotelli Kaskentien huoneet varataan tästä linkistä >

Maksaminen

Hotellihuone maksetaan varauksen yhteydessä, mikäli huonevaraus tehdään HeseHotellin tai Booking.com verkkosivuilla. Maksaminen tapahtuu joko Visa- tai MasterCard-kortilla (käytössä Verified by Visa ja MasterCard SecureCode) tai asiakkaan verkkopankin (Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, OP, POP Pankki, S-pankki, Säästöpankki, Tapiola, Ålandsbanken) kautta.

Maksuvälineenä hotellin kassalla toimivat yleisimmät pankki- ja luottokortit (ei esim. AmericanExpress tai Visa Electron). Huomioithan, että emme vastaanota maksuja käteisrahalla.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Varauksen peruuttaminen

Asiakas on velvollinen tutustumaan huolellisesti sovellettaviin peruutusehtoihin ennen varauksen tekemistä. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tekemänsä huonevaraus seuraavasti: Maksuton varauksen peruutus on tehtävä viimeistään kaksi vuorokautta ennen varatun vierailun alkamista kello 18.00 mennessä. Jos Asiakas ei edellä mainitusti peruuta varaustaan tai jättää saapumatta hotelliin, on HeseHotellilla oikeus laskuttaa Asiakkaalta korvauksena yhden hotelliyön hinta.

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN JA OLESKELU HOTELLISSA

Hotellihuone on asiakkaan käytettävissä saapumispäivänä klo 15.00 alkaen.
Huom! Sisäänkirjautuminen on mahdollista ainoastaan hotellin yhteydessä olevan Hesburger -ravintolan aukioloaikana. Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaan tulee todistaa henkilöllisyytensä kuvallisella henkilöllisyystodistuksella. 
 
HeseHotellin vastaanotto on Hesburger-ravintolan tiloissa. Vastaanotto palvelee ravintolan aukioloaikojen mukaan.
 
HeseHotellin huoneet tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Myöhäisestä uloskirjautumisesta veloitamme lisämaksun.
 
Maksuvälineenä kassalla toimii yleisimmät pankki- ja luottokortit (ei esim. AmericanExpress). Huomioithan, että emme vastaanota maksuja käteisrahalla.

varaa huone

HeseHotelli Linja-autoseman huoneet varataan tästä linkistä >
HeseHotelli Kaskentien huoneet varataan tästä linkistä >

.....

HeseHotelli: Varaus- ja peruutusehdot / HeseHotelli: Boknings- och avbokningsvillkor / HeseHotelli: Terms of reservation and cancellation / Условия бронирования номеров и аннулирования заказа в отеле HeseHotelli