Hesburgerin ja Aamu Säätiön Instagram-kisan säännöt

Hesburgerin ja Aamu Säätiön Instagram-kisa 20.10.2017 - 13.12.2017

Hesburger & Aamu Säätiö järjestävät 20.10.2017 - 13.12.2017 välisenä aikana Instagram-tilillä kuvakilpailun, jonka palkintona arvotaan 10 x 50 €:n lahjakorttia Hesburgeriin.

Kilpailun järjestäjä

Burger-In Oy

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Hesburgerin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika ja kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu Instagramissa, jonne kilpailuun osallistuvat henkilöt lataavat itse ottamansa kisakuvan. Kuvia otettaessa on muistettava tekijänoikeudet sekä lupa kuvan julkaisuun siinä esiintyviltä henkilöiltä.  Kilpailuun osallistuvat kaikki julkisilla Instagram-tileillä julkaistut kuvat, joiden tekstikenttään on lisätty kilpailuajan aikana merkinnät @hesburgerfin, @aamusaatio ja #aamusydän. Kilpailuun osallistuminen edellyttää kuvan julkaisua kisa-aikana. Hesburger ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Kuvien tulee olla hyvän tavan mukaisia.

Palkinnot

10 x 50 €:n Hesburger-lahjakorttia.

Arvontapäivä on 13.12.2017, jolloin arvotaan 10 lahjakorttia siihen mennessä osallistuneiden kesken.

Voittajien valinta ja palkintojen lunastus

Voittajat arvotaan arvontapäivänä 13.12.2017 (10 voittajaa arvotaan). Voitosta voittajille ilmoitetaan Instagram Direct -viesteillä. Lisäksi voittajien kuvat voidaan regrammata, eli julkaista uudelleen Hesburgerin tai Aamu Säätiön Instagram- ja Facebook-tileillä yhdessä voittajan nimimerkin kanssa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän päivän kuluttua voitosta, Hesburgerilla on oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse. Hesburger ei vastaa voittajille mahdollisesti aiheutuvista palkintojen menetyksistä siinä tapauksessa, että lähetykset syystä tai toisesta häviävät tai joutuvat vääriin käsiin. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.


Burger-In Oy

Turussa 18.10.2017


Instagram ei ole kilpailun järjestäjä eikä näin ollen vastaa kilpailusta, sponsoroi sitä tai liity siihen.