Etsimme lisää hyviä tyyppejä

Haetpa sitten kokoaikaista työpaikkaa tai osa-aikatyötä opintojen oheen, löydät sen Hesburgerilta. Etsimme joukkoomme iloisia ja palveluhenkisiä tiimipelaajia. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi aiempaa työkokemusta, sillä me koulutamme sinut tehtäviisi ja tukenasi on huippuporukka. Kiinnostuitko? Katso avoimet työpaikkamme.

Tarjoamme sinulle:
⭐Mahtavat työkaverit ja energisen työympäristön
⭐Monia etenemismahdollisuuksia ja urapolkuja
⭐Joustavat työajat, jotka sopivat hyvin myös opiskelijalle
⭐Mahdollisuuden vaikuttaa oman tiimisi työilmapiiriin
⭐Herkullisia henkilöstöetuja, kuten alennuksen ruokatuotteista ja Epassin
⭐Palkintoja hyvistä suorituksista (esim. Iloisen palvelun ammattilaisen palkinnot)
⭐Matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimuksen mukaisen palkan

Henkilöstötutkimuksemme mukaan lähes 86% työntekijöistämme suosittelee Hesburgeria työnantajana. Haluatko tietää, millaista meillä on työskennellä? Katso alta työntekijöiden tarinoita ja lue lisää Hesburger työnantajana -osiosta.

Tehtäväkuvaukset

Hampurilaistyöntekijä

Hampurilaistyöntekijä on iloisen palvelun ammattilainen, joka palvelee asiakkaita hymyillen ja kehittäen samalla omia taitojaan. Hampurilaistyöntekijä osaa tuotteiden valmistamisen ja palvelee asiakkaita eri tilauskanavissa. Hän pitää huolta siitä, että Hesburgerin asiakaslupaukset laadun, palvelun ja siisteyden osalta toteutuvat. Kokemuksen karttuessa myös omavalvontamme ja varastonhallinnalliset työtehtävät tulevat hänelle tutuiksi.

Kouluttaja

Kouluttaja varmistaa perehdyttämisen ja kouluttamisen toteuttamisesta vuoroissaan. Hän toimii esimerkkinä, ohjaten henkilökuntaa oikeisiin työtehtäviin ja -menetelmiin. Kouluttaja edistää ja seuraa henkilökunnan osaamisen kehitystä yhdessä ravintolapäällikön kanssa. Työ edellyttää kokonaisuuksien itsenäistä hoitamista.

Apulaisvuoropäällikkö

Apulaisvuoropäällikkö työskentelee pääsääntöisesti hampurilaistyöntekijän tai kouluttajan roolissa, ja kehittää omaa osaamistaan työskentelemällä vuoropäällikkönä tarpeen vaatiessa. Apulaisvuoropäällikön tehtävä on ensimmäinen askel esihenkilöuralle Hesburgerilla.

Vuoropäällikkö

Vuoropäällikkö vastaa ravintolan operatiivisesta toiminnasta ja tulostavoitteiden saavuttamisesta työvuoronsa aikana. Hän on kokenut hampurilaistyöntekijä, joka huolehtii esihenkilönä vuoronsa sujuvasta asiakaspalvelusta, tuotteiden laadusta ja ravintolan siisteydestä. Vuoropäällikön työnkuva on monipuolinen. Vuoropäällikkö on vastuussa henkilökunnan hyvinvoinnista ja ammatillisesta kehittymisestä vuoronsa aikana, ja opastaa työntekijöitä oikeisiin työmenetelmiin. Hän tekee tilauksia ja varastokirjauksia sekä käsittelee saapuneita asiakaspalautteita.

Apulaisravintolapäällikkö

Apulaisravintolapäällikkö vastaa työnantajan edustajana yhdessä ravintolapäällikön kanssa ravintolan operatiivisesta toiminnasta, tulostavoitteiden saavuttamisesta ja henkilöstön hyvinvoinnista. Hän huolehtii siitä, että Hesburgerin asiakaslupaukset laadun, palvelun sekä siisteyden osalta toteutuvat. Apulaisravintolapäällikkö ottaa työssään vastuuta myös henkilöstön rekrytoimisesta ja kehittämisestä, ohjaten työntekijöitä konseptin mukaiseen toimintaan sekä oikeisiin työmenetelmiin.

Ravintolapäällikkö

Ravintolapäällikkö toimii ravintolan esihenkilönä ja työnantajan edustajana. Hän vastaa ravintolan operatiivisesta toiminnasta ja tulostavoitteiden saavuttamisesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Hän toimii konseptin mukaisesti ja huolehtii siitä, että Hesburgerin asiakaslupaukset laadun, palvelun sekä siisteyden osalta toteutuvat. Ravintolapäällikön toimenkuva on monipuolinen. Hän vastaa henkilöstön työsuhdeasioista koko työsuhteen elinkaaren ajan. Lisäksi hän vastaa muun muassa raaka-ainetilauksista ja varastosta sekä ravintolan omavalvonnasta ja työturvallisuudesta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää paineensieto- ja organisointikykyä sekä taitoa johtaa monimuotoista ja -kulttuurista työyhteisöä. Ravintolapäällikkö työskentelee säännöllisesti eri työvuoroissa.

Aluepäällikkö

Aluepäällikkö vastaa alueensa konseptin mukaisesta toiminnasta ja tuloksesta. Hän toimii alueensa ravintolapäälliköiden esihenkilönä, kouluttaen ja kannustaen heitä onnistumaan työssään. Aluepäällikkö tukee ravintolapäälliköitä työsuhdeasioiden hoitamisessa sekä työhyvinvoinnin ja henkilöstön kehittämisessä.  Aluepäällikkö tekee konseptin mukaiset tarkastukset alueensa ravintoloissa ja varmistaa siten laadulle, palvelulle sekä siisteydelle asetettujen tavoitteiden toteutumisen. Tehtävässä onnistuminen edellyttää paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Työ edellyttää matkustamista. Aluepäällikkö osallistuu päivittäin käytännön ravintolatyöhön.

Työntekijöiden tarinoita

  • Ida, ravintolapäällikkö
  • Siiri, apulaisravintolapäälikkö
  • Mojtaba, Restaurant employee
  • Matleena ja Karoliina, hampurilaistyöntekijät
  • Osku, ravintolapäällikkö
  • Laura, vuoropäällikkö