Miltä työ maistuu?

Miltä työ maistuu tänään ja huomenna?

Maailma muuttuu jatkuvasti ja elämäntapamme sen mukana. Hesburger haluaa olla vastuullinen työnantaja tänään ja huomenna. Se tarkoittaa, että nykyisten työntekijöidemme hyvinvoinnin ylläpitämisen lisäksi meidän on ymmärrettävä käynnissä olevaa murrosta. Osana tätä työtä syntyi minidokumentti, joka vastaa kysymykseen, millaisista eväistä syntyy tulevaisuuden työ.

Hyvän työelämän eväät

Minidokumentin asiantuntijahaastateltavana nähdään työelämätutkija, sosiologian dosentti Pasi Pyöriä, joka on tutkinut suomalaisen työelämän ja työmarkkinoiden muutosta. Dokumentin esiintyjien ja asiantuntijan kanssa käymme läpi työelämän eväitä, jotka näyttelevät merkittävää roolia tulevaisuuden ja tämän päivän työelämässä. Millaisia asioita jokaisen työnantajan tulee ottaa huomioon, jotta työ voi maistua hyvältä myös huomenna?

Vastuullinen työnantaja

Hesburger työllistää vuosittain tuhansia työntekijöitä Suomessa ja ulkomailla. Hesburger on monelle ensimmäinen työpaikka. Suurin osa uusista työntekijöistä on nuoria, jotka tulevat työssäoppimisjaksolle tai osapäivätyöhön opintojensa ohella.

Ravintoloiden lisäksi Hesburgerilla työskennellään myös mm. logistiikan tehtävissä sekä elintarvikkeiden valmistuksessa. Suurena toimijana meillä on myös iso vastuu. Haluamme olla vastuullinen yritys niin työntekijöitämme, asiakkaitamme kuin ympäristöämmekin kohtaan.

Työtä, joka joustaa elämän mukaan

Hesburgerilla on töissä paljon erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä opiskelijoista perheellisiin. Hesburger pyrkii tukemaan työn ja muun elämän yhteensovittamista mahdollisimman hyvin. Tarjoamme myös mahdollisuuksia edetä ja kouluttautua esimerkiksi esihenkilötehtäviin työntekijän niin halutessa.

Lue lisää

Kannustamme pitämään huolta hyvinvoinnista

Hesburger kannustaa henkilöstöään huolehtimaan itsestään. Tuemme työntekijöidemme liikuntaharrastuksia ja huomioimme työntekijöitämme Iloisen Palvelun Ammattilaisten palkitsemisjärjestelmällä (IPA).

Lue lisää

Tasa-arvoinen ja yhdenvertainen työpaikka

Hesburger on monimuotoinen ja monikulttuurinen työyhteisö. Pyrimme tarjoamaan mahdollisuuksien mukaan työtä myös esimerkiksi heille, jotka eivät vielä ole oppineet suomen kieltä. Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista seuraamme vuosittain tasa-arvokyselyllä.

Lue lisää

Työtyytyväisyys on äärimmäisen tärkeää

Työtyytyväisyys on avain henkilöstön työssä jaksamiseen ja motivaatioon. Perehdytämme henkilöstömme niin, että heillä on valmius onnistua työssään. Jos työhön tai työilmapiiriin liittyviä epäkohtia ilmenee, puutumme niihin aikailematta.

Lue lisää