Maistuisiko kahvi kaupan päälle?

Hesburgerin Bonusklubi on nyt entistäkin mahtavampi. Saat bonusklubilaisena pienen kahvin tai teen kaupan päälle jokaiseen vähintään 7 euron arvoiseen, bonukseen oikeuttavaan kertaostokseen!

Kuulostaa hyvältä, eikö vain? Siltä se maistuukin. Poikkea herkuttelemaan eduilla ja varmista samalla kassalta oma jäsentasosi.

Mikäli olet kulta- tai platinatasolla, luvassa on myös muita herkkuja:

Kultajäsenille jokaiseen vähintään 7 euron arvoiseen, bonukseen oikeuttavaan kertaostokseen kaupan päälle pieni kahvi tai tee sekä minipehmytjäätelö tai cookie tai majoneesi

Platinajäsenille jokaiseen vähintään 7 euron arvoiseen, bonukseen oikeuttavaan kertaostokseen kaupan päälle iso kahvi tai tee sekä pehmytjäätelö tai cookie tai majoneesi

Pääset tasoille entistä helpommin!

Helpotimme samalla tasolta toiselle nousemista. Kultatasolle pääsee nyt tekemällä kahden peräkkäisen kalenterikuukauden aikana ostoksia vähintään 90 eurolla ja Platinatasolle tekemällä kahden peräkkäisen kalenterikuukauden aikana ostoksia vähintään 180 eurolla. Muistathan siis näyttää bonuskorttiasi kassalla (sovellukseen ladattua korttia tai fyysistä korttia)!

Bonusklubilaisena pääset nauttimaan kaikista jäsentasosi mukaisista eduista. Lisäksi saat tuttuun tapaan kuukauden bonustarjouksen ja 2–5 % bonusta Hesburger-ostoksistasi. Lisätietoja kuukausittaiseen ostokertymään perustuvasta bonuksesta löydät täältä.

Oletko kadottanut korttisi?

Ei haittaa! Tilaa maksutta uusi ja päivitä samalla tietosi Bonusklubin omat tiedot -osiossa. Varmista, että olet sallinut sähköposti- ja tekstiviestimarkkinoinnin, niin saat myös yllätystarjouksia!

Bonusklubin sääntöihin voit tutustua täällä.