Etsimme lisää hyviä tyyppejä

Haetpa kokoaikaista työpaikkaa tai osa-aikatyötä opintojen oheen, löydät etsimäsi Hesburgerista. Kaupan päälle tarjoamme hauskat työkaverit, nuorekkaan ja energisen työympäristön, hyvät etenemismahdollisuudet ja joustavat työajat, jotka sopivat hyvin myös opiskelijalle.

Meille tärkeitä teemoja ovat myös ympäristöasiat, henkilökunnan hyvinvointi
sekä vastuulliset tuotevaihtoehdot. Lue lisää

Tehtäväkuvaukset

Vuoropäällikkö

Vuoropäällikkö vastaa ravintolasta vuoronsa aikana. Hän on kokenut ravintolatyöntekijä, joka vuoronsa esimiehenä huolehtii tiiminsä tehokkaasta toiminnasta, sujuvasta asiakaspalvelusta, tuotteiden laadusta ja siisteydestä. Hän vastaa osaltaan myös yksikön myyntitavoitteista, henkilöstöstä, operaatioista ja ennakoinnista. Vuoropäällikkö on mukana päivittäisessä ravintolatyössä, perehdyttää uudet työntekijät ja käsittelee asiakaspalautteita. Vuoropäällikön tehtävä on ensimmäinen askel esimiesuralle Hesburgerilla.

Ravintolatyöntekijä
Ravintolatyöntekijä on sosiaalinen ja palvelualtis tyyppi, joka palvelee asiakkaita hymyssä suin kehittäen samalla omia taitojaan. Hän pitää huolta siitä, että Hesburgerin asiakaslupaukset laadun, palvelun ja siisteyden osalta täyttyvät käytännössä. Työyhteisön jäsenenä ravintolatyöntekijä kannustaa ja opastaa muita kykynsä mukaan.
Ravintolapäällikkö

Ravintolapäällikkö toimii ravintolan esimiehenä ja huolehtii oman ravintolansa laadukkaasta toiminnasta ja asiakastyytyväisyydestä. Hän on työnantajan edustaja, joka vastaa ravintolan taloudellisista tavoitteista sekä henkilöstön hyvinvoinnista ja ammatillisesta kehityksestä. Hän työskentelee säännöllisesti eri työvuoroissa ja toimii esimerkkinä konseptin mukaisesta asiakaspalvelusta ja keittiötyöskentelystä.

Kenttäpäällikkö
Auto, puhelin ja läppäri ovat kenttäpäällikön työkalut. Hän toimii usean ravintolan alueellisena esimiehenä, joka jalkauttaa valtakunnalliset kampanjat, motivoi muita päälliköitä sekä ylläpitää yhteistyötä ja suhdetoimintaa omalla alueellaan. Hän liikkuu ketterästi alueensa ravintoloiden välillä ja osallistuu ajoittain myös käytännön ravintolatyöhön. Kenttäpäällikkö vastaa alueensa ravintoloiden resursseista ja tuloksesta, huolehtii henkilöstön kouluttamisesta ja suorittaa omavalvontatarkastukset.

Työntekijöiden tarinoita

  • Matleena ja Karoliina, ravintolatyöntekijät
  • Osku, ravintolapäällikkö
  • Laura, vuoropäällikkö
  • Muhammad, restaurant employee
  • Cristina, vuoropäällikkö