Hesburgerissa pääset pitkälle

Hesburger-työssä keräät itsellesi arvokasta asiakaspalvelukokemusta, josta on hyötyä monissa tulevaisuuden työtehtävissä. Hesburgerilla voit edetä nopeastikin vastuullisiin päällikkötehtäviin, pohjakoulutuksestasi riippumatta. Me koulutamme sinut tehtäviisi työn ohessa. 

Iloisella asenteella

Esihenkilönä vastaat konseptin toimivuudesta -  ravintolan asiakaspalvelusta, tuotteiden laadusta, ravintoloiden siisteydestä sekä myynti- ja liiketoimintatavoitteista. Työssäsi kehität sekä omaa, että tiimisi osaamista. Olet tehokas organisoija ja jaat myös mielelläsi vastuuta tiimiläisillesi. Olet kiinnostunut ravintolan taloudellisista tunnusluvuista ja sinulla on kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Iloisella asenteella varmistat tiimisi kanssa asiakkaidemme erinomaisen palvelukokemuksen!

Ensimmäinen askel esihenkilöurallasi Hesburgerissa on työskentely vuoro- tai apulaisravintolapäällikkönä.

Kiinnostuitko? Hienoa! Olisi mahtavaa kuulla sinusta työhakemuksen merkeissä.

Tutustu ravintolatyöntekijöiden tehtäväkuvauksiin ja työntekijöidemme tarinoihin: Hesburger - Töihin Hesburgeriin

HeseAkatemia

HeseAkatemia tukee esihenkilöidemme etenemistä urapolun eri vaiheissa. Kun olet kerännyt itsellesi sopivasti kokemusta ravintolatyöskentelystä pääset etenemään HeseAkatemian koulutusportailla esihenkilökoulutuksiimme. Ketjun omien koulutusten lisäksi voit opiskella työn ohessa oppisopimuskoulutuksena virallisia tutkintoja.

Klikkaa ja tutustu: HeseAkatemia - Urapolku Hesburgerilla