Hesburger Lahjakortin käyttöä koskevat ehdot

Hesburger lahjakortti (jäljempänä ”Lahjakortti”) on Burger-In Oy (jäljempänä ”Hesburger”), y-tunnus 2031967-6, osoite Linnankatu 34, 20100 Turku, asiakkaalle myöntämä lahjakortti, johon sovelletaan näitä Lahjakortin käyttöä koskevia ehtoja. Lahjakortti ei ole henkilökohtainen. Käyttämällä Lahjakorttia asiakas hyväksyy nämä ehdot.

Lahjakorttia voi käyttää ostoksiin kaikissa Hesburger-ravintoloissa Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Lahjakortille ladattua saldoa voi käyttää joko yhdellä tai useammalla ostoskerralla. Jos asiakas haluaa tehdä ostoksen, jonka hinta ylittää Lahjakortille ladatun määrän, asiakkaan tulee maksaa Hesburgerille erikseen Lahjakortin saldon ja ostoksen hinnan välinen erotus. Asiakas voi tarkastaa Lahjakortin ajantasaisen saldon Hesburger-ravintolassa Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Asiakas voi ostaa Lahjakortin Hesburger-ravintoloista Suomessa, Virossa, Latviassa tai Liettuassa. Asiakas voi määrittää itse Lahjakortille ladattavan saldon määrän euroina, kun Lahjakortti ostetaan ravintolasta. Asiakas voi lisäksi tilata Lahjakortin www.hesburger.fi -sivujen verkkokaupasta. Verkkokauppa postittaa Lahjakortin ainoastaan postiosoitteeseen Suomessa. Verkkokauppaa koskeviin Lahjakorttien tilausrajoituksiin voi tutustua tarkemmin verkkokaupan ehdoissa. Lahjakortin käytöstä ei veloiteta erillisiä kustannuksia.

Hesburger voi jakaa Lahjakortteja asiakkailleen lahjana tai palkintoina järjestetyistä kilpailuista.

Lahjakortit aktivoidaan Lahjakortin oston tai toimituksen yhteydessä. Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta Lahjakortin aktivoinnista. Asiakkaalla ei ole oikeus vaatia korvauksia Hesburgerilta, mikäli asiakas ei ole käyttänyt saldoa Lahjakortin voimassaoloajan aikana. Hesburger kerää takaisin asiakkaalta Lahjakortit, joiden saldo on käytetty kokonaisuudessaan tai joiden voimassaoloaika on päättynyt.

Lahjakortin saldoa ei palauteta asiakkaalle. Hesburger ei vastaa hävinneistä, vahingoittuneista tai varastetuista Lahjakorteista eikä korvaa näitä uusilla Lahjakorteilla. Hesburgerilla on oikeus mitätöidä Lahjakortti epäillessään Lahjakortin väärinkäytöstä.