Kiitä, moiti, kysy tai ehdota

Saitko Hesburgerissa erityisen mukavaa palvelua? Huomasitko jossain parantamisen varaa? Haluaisitko valikoimiimme uusia tuotteita? Kaikki palaute on meille arvokasta. Kerro kokemuksistasi ja ideoistasi, niin osaamme jatkossa palvella sinua entistäkin paremmin.

Nopeimmin saat palautteesi perille valitsemalla ensin oikean aiheen, sillä esimerkiksi ravintolakohtaiset viestit toimitamme suoraan ravintoloille. Jos haluat, voit antaa palautetta myös nimettömänä. Kuulemisiin!

Ota yhteyttä

Askarruttaako jokin tuotteissamme tai toiminnassamme?

Katso yleisimmät kysymykset ja vastaukset!

Suosituimmat aiheet:

Miten kierrätän Hesburgerin take away pakkaukset?

 

Bio:

 • Ruokajäte
 • Käärepaperit
 • Ranskispussit
 • Servetit
 • Smoothie-mukit/kannet
 • Tarjotinalusta
 • nugetti-/minisalaattirasiat

 Kartonki:

 • Pakkauspussit ja -kassit
 • Virvoitusjuomamukit
 • Kahvikupit
 • Salaattirasiat

 Muovi:

 • Ruokailuvälineet
 • Juomamukien kannet
 • Annoskastikepakkaukset
 • Siemen- ja krutonkipussit

Mistä Hesburgerin naudanlihapihvit ovat peräisin?

Hesburgerin vakiovalikoiman hampurilaispihvit on valmistettu laadukkaista vakioiduista naudanlihalajitelmista, jotka ovat valtaosaltaan naudan etuosasta leikattuja. Pihvit valmistaa turkulainen Kaivon Liha Kaunismaa Oy sekä HKScan Ruotsi. Hesburgerin 75 g naudanlihapihvin liha on suomalaista alkuperää. 45 g pihvin ja kebabpihvien valmistamiseen käytetään sekä tanskalaista, että kotimaista naudanlihaa.

Miksi suosikkituotteeni poistui valikoimasta?

Tuotevalikoimassa tapahtuvat muutokset tehdään aina asiakaslähtöisesti. Koska emme voi rajattomasti kasvattaa valikoimassamme olevien tuotteiden määrää, on uuden tuotelanseerauksen myötä useimmiten jonkin toisen tuotteen mahdollisesti poistuttava valikoimastamme. Tuotekehityksessä pyrimme siihen, että listalta löytyisi jokaiselle asiakkaallemme herkullinen vaihtoehto.

Milloin suosikkituotteeni tulee taas kampanjaan?

Pyrimme tuomaan suosituimpia kampanjatuotteita säännöllisesti kampanjoihin. Seuraamme tarkasti saamaamme palautetta kaikista uutuustuotteistamme sekä toistuvista kampanjatuotteistamme. Asiakaslähtöiset palautteet ovat Hesburgerille arvokas työkalu, kun valitsemme kampanjatuotteitamme.

Miten voin laskea ateriakokonaisuuteni ravintoarvot?

Hesburgerin nettisivuilta löytyy erillinen ravintoarvolaskuri, jonka avulla voit laskea esimerkiksi itse kokoamasi aterian ravintoarvotiedot.

MISTÄ HESBURGERIN RANSKALAISET KOOSTUVAT?

Hesburgerin ranskalaiset valmistetaan aidosta perunasta. Rapean kuoren saavuttamiseksi ranskalaisissa on muitakin ainesosia. Ranskalaiset kypsennetään rypsiöljyssä. Tuoteseloste nähtävillä Hesburgerin verkkosivuilla.

Onko Hesburgerilla annossalaatteja?

Hesburgerilla on valikoimissa annossalaatteja. Valikoiman voit tarkastaa Hesburgerin nettisivuilta Salaatit-otsikon alta. Salaatteihin voit valita yhden vapaavalintaisen kastikkeen. Kastikevalikoimaan voit tutustua nettisivuillamme Kastikkeet-otsikon alta.

Mistä Hesburgerin majoneesit ja kastikkeet ovat peräisin?

Hesburgerin majoneesit ja kastikkeet valmistetaan Suomessa Hesburgerin omassa tuotantolaitoksessa Kaarinassa. Majoneesien ja salaatinkastikkeiden pääraaka-aineet saamme kotimaasta (munamassa ja rypsiöljy ovat kotimaisia, kuten kurkkurelissikin). Kastikkeiden tuoteselosteet on nähtävillä Hesburgerin verkkosivuilla.

Miksi Hesburgerilla on valikoimissa vain yksi gluteeniton hampurilainen? Ovatko Hesburgerin ranskalaiset gluteenittomia?

Hesburgerin valikoimissa on tällä hetkellä yksi resepti gluteenittomalle hampurilaiselle. Reseptistä voidaan jättää raaka-aineita pois, mutta gluteenittomaan hampurilaiseen ei saa lisätä mitään, mitä sen reseptiikaan ei ennestään kuulu. Hesburger haluaa keskittyä yhden tuotteen gluteenittomaan valmistukseen huolella, jotta voimme varmistua tuoteturvallisuuden toteutumisesta sekä välttää ja minimoida ristikontaminaation mahdollisimman hyvin. Gluteenittomasta hampurilaisesta voi ostaa myös ateriakokonaisuuden. Myös Hesburgerin Lastenateriasta on saatavana gluteeniton vaihtoehto. Ateriakokonaisuudessa on tällöin gluteeniton hampurilainen, joka valmistetaan gluteenittoman hampurilaisen reseptin mukaisesti. Ravintolakohtaisesti voi henkilökunnalta aina varmistaa onko ranskalaiset paistettu samassa altaassa paneroitujen tuotteiden kanssa. Jos näin on, ranskalaiset saattavat tällöin sisältää jäämiä gluteenista.

Pyrimme koulutuksen ja ohjeistusten avulla minimoimaan gluteenittoman hampurilaisen valmistusvaiheessa kaiken kosketuksen gluteenia sisältävien tuotteiden/raaka-aineiden kanssa. Valitettavasti kontaminaatioriski on kuitenkin mahdollinen, koska keittiötilat ovat kaikkien tuotteiden valmistuksessa yhteiset. Suurin osa ravintoloista paistaa ranskalaiset omassa altaassaan eli tällöin gluteenia ei ole lainkaan niiden paistorasvassa. Jos ranskalaisia ja paneroituja tuotteita paistetaan samassa altaassa, niin kontaminaatioriski on olemassa. 

Mistä näen Hesburgerin tuotteiden allergeenit ja yliherkkyyttä aiheuttavat ainesosat?

Hesburgerin tuotteiden allergeenitiedot löytyvät erikseen kunkin tuotteen yhteydestä Hesburgerin verkkosivuilla ja ne löytyvät Tuotteet-otsikon alta. Olemme koonneet myös ravintoarvotaulukon, mistä löydät taulukon muodossa tuotteidemme allergeenit.

MITEN TIEDÄN SOVELTUVATKO HESBURGERIN TUOTTEET NOUDATTAMAANI ERITYISRUOKAVALIOON?

Hesburger ravintoloissa kaikki öljyssä paistettavat tuotteet (kana- ja kasvis-pihvit, sipulirenkaat, nugetit, soijatikut ja ranskalaiset) voidaan valmistaa keskenään samassa öljyssä. Hesburgerin naudanlihapihvit paistetaan parilalla, jossa valmistetaan myös sianlihaa sisältävä pekoni ja kanatortillan kanafile.

Kehotamme ruoka-aineallergisia ja erityisruokavaliota noudattavia asiakkaitamme tarkistamaan raaka-aineitamme koskevat tuotetiedot ennen tilauksen tekoa. Tuotetiedot voivat muuttua raaka-aineiden vaihtuessa. Internet-sivuillamme on aina päivitetyt tuotetiedot nähtävillä. Ruokavaliota ja ravitsemusta koskevissa kysymyksissä suosittelemme ottamaan yhteyttä terveysalan ammattilaiseen.

Tuomalla erityisruokavaliosi tai ruoka-aineallergiasi esiin tilaushetkellä varmistat, että henkilökunta tietää, että tuotteesi tulee valmistaa erityistä varovaisuutta noudattaen. Ravintoloissa on yhtenäiset keittiötilat kaikkien tuotteiden valmistukselle, jolloin ristikontaminaation riski on olemassa ja mahdollinen.

Mistä voin tarkastaa Hesburgerin tuotteiden ravintoarvot?

Hesburgerin tuotteiden ravintoarvot ovat esillä kunkin tuotteen yhteydessä Hesburgerin verkkosivuilla ja ne löytyvät Tuotteet-otsikon alta. Hesburgerin nettisivuilta löytyy myös erillinen ravintoarvolaskuri, jonka avulla voit laskea esimerkiksi itse kokoamasi aterian ravintoarvotiedot.

Mihin Hesburgerin tuotteiden laatu perustuu?

Hesburgerilla laatu perustuu luotettaviin tavarantoimittajiin, joiden kanssa on tehty jo pitkään yhteistyötä. Laadukkaiden tuotteiden perusta on ensiluokkaiset raaka-aineet, jotka ravintolassa tarkkojen ohjeiden mukaisesti valmistetaan asiakkaillemme. Ohjeistetut ja koko ketjun yhtenäiset toimintamallit varmistavat, että myös lopputuote on ensiluokkainen. Laadun varmistajina ketjussamme toimivat erilaiset käsikirjat ja omavalvontasuunnitelma. Valtakunnallisen elintarvikevalvonnan lisäksi Hesburgerilla on oma säännöllinen valvontajärjestelmä laadun ylläpitämiseksi, josta vastaa akkreditoitu elintarvikealan laadunhallintaan erikoistunut laboratorio.

Mistä löydän raaka-aineiden alkuperätiedot? Ovatko tuotteet turvallisia?

Hesburgerin raaka-aineiden tuoteselosteet ovat nähtävillä tuotteiden yhteydessä. Jokaisen raaka-aineen perässä on kyseisen raaka-aineen valmistaja- ja alkuperätiedot. Hesburgerin tuotteiden turvallisuus perustuu kattavaan omavalvontajärjestelmään sekä yksityiskohtaisiin hygieniaohjeistuksiin sekä henkilökuntamme aktiiviseen kouluttamiseen.

Mistä näen Hesburgerin tuotevalikoiman? Mitä Hesburgerin tuotteet sisältävät?

Hesburgerin tuotevalikoimaan voi tutustua nettisivuilla. Tuotteiden sisällön voit varmistaa jokaisen tuotteen kohdalla olevan raaka-aineluettelon avulla. Myös ravintolassa kassahenkilökunnalta voi tiedustella minkä tahansa tuotteen raaka-aineita, ravintoarvoja ja allergeeneja.

Mitkä Hesburgerissa myytävien tuotteiden raaka-ainetoimittajat ovat suomalaisia?

Hesburger on kotimainen perheyritys, joka työllistää Suomessa noin 4000 työntekijää. Tuotteissamme käytettävistä raaka-aineista suuri osa valmistetaan Suomessa. Osan tuotteistamme valmistamme itse Kaarinan tuotantolaitoksessamme, minkä lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten kotimaisten toimijoiden kanssa. Kerromme tuotteistamme avoimesti. Verkkosivuiltamme löydät yksityiskohtaiset tuoteselosteet sekä käyttämiemme raaka-aineiden valmistajat, valmistusmaat ja lihatuotteiden alkuperämaat.

 

Kotimaisia yrityksiä ja toimijoita, jotka valmistavat/toimittavat raaka-aineita Hesburgerille:

Arla Foods Oy, Suomi – valmistaa Hesburgerin pirtelöissä käytettävän laktoosittoman UHT kevytmaitojuoman, käytössämme olevan kreikkalaistyylisen juustokuution sekä rasvattoman annosmaidon

Avena Nordic Grain Oy, Suomi – valmistaa Hesburgerin syäpaistoöljyn (rypsiöljy) sekä Hesburgerin omatuotannon kastikkeiden/majoneesien valmistukseen käytettävän rypsiöljyn

Eckes-Granini Finland Oy Ab – valmistaa Hesburgerin appelsiini- ja omenatäysmehut sekä Trip-vadelmamehujuoman

Fazer Laipomot Oy – valmistaa Hesburgerissa käytettävän Reissumies täysjyväruisleivän

Farmimuna Oy – valmistaa kananmunamassan, jota käytetään Hesburgerin majoneesien valmistuksessa (kananmunien alkuperä: Suomi.)

Finnspring Oy – pakkaa Hesburgerin lähdeveden, joka on peräisin Keski-Pohjanmaalta Syrinharjun pohjavedestä, Multilan lähteestä

Hes-Pro Finland Oy – Hesburgerin oma tuotantolaitos, joka valmistaa Hesburgerin omat majoneesit, dipit ja kastikkeet. Pesee, leikkaa ja pakkaa hampurilaisissa käytettävän jäävuorisalaatin.

Hevi-Kolmio Oy – valmistaa Hesburgerin jääsalaatin

Kaivon Liha Kaunismaa Oy – valmistaa Hesburgerin vakiovalikoiman naudanlihapihvit (45 g ja kebab-pihvin) sekä Hesburgerin kebab-konseptin kebablihan

Karotia Oy – kuorii, pesee ja pakkaa Hesburgerin miniporkkanat

Kaslink – valmistaa Hesburgerin laktoosittoman pehmyt-jäätelön raaka-aineen sekä Hesburgerin käytössä olevan kaurajuoman

Kiantama Oy – valmistaa ja pakkaa Hesburgerin mansikka-banaani ja mustikka-banaani smoothiemarja-annospussit. Smoothie- ja fruitie-tuotteiden marjojen alkuperä: Suomi.

Orkla Foods Finland Oy – valmistaa Hesburgerin tuotteissa käytettävät maustekurkut

Oy Gustav Paulig ab - valmistaa luomu sekä Reilun kaupan sertifioinnit omaavan Mundo-kahvin, joka käytössä surimmassa osassa Hesburger-ravintoloita. Hesburgereissa käytössä myös Pauligin Just t-valikoiman teemaut ja Tazza-kaakao.

Oy Lantmännen Unibake Ab Finland – valmistaa Hesburgerin tuotteissa käytettävät vakiovalikoiman sämpylät

Oy Moilas Ltd – valmistaa Hesburgerin gluteenittoman sämpylän

Oy Sinebrychoff Ab – valmistaa Hesburgerin virvoitusjuomat

Oy Suomen Jäätelö Ab – valmistaa Hesburgerin Jädeburgerin

Pita Factory Oy – valmistaa Hesburgerin Kebab-tuotteissa käytettävän pitaleivän

Saarioinen – valmistaa Hesburgerin soijatikut

Sauvon säilyke – valmistaa HeseKebab-ravintoloiden marinoidun punasipulin

Snellman Lihanjalostus Oy – valmistaa Hesburgerissa käytettävän suomalaisen pekonin 

Valio Oy  – valmistaa Hesburgerin smoothieissa käytettävän luonnon jogurtin sekä valmistaa Hesburgerin laktoosittoman kahvikerman

Mitä teen, kun Bonuskorttini häviää?

Tilaa uusi Bonuskortti tästä.

Pääseekö Hesburgerille työssäoppimisjaksoille toimistotöihin tai tekemään opinnäytetyötä, jos esimerkiksi opiskelee ravintola-alaa?

Hesburgerin pääkonttorilla työskentelee jatkuvasti muutama opintoihinsa liittyvää harjoittelua suorittava henkilö, ja vuosittain teemme yhteistyötä muutaman opinnäytetyötään tekevän opiskelijan kanssa. Haluamme tässäkin tukea omia työntekijöitämme ja edistää heidän uraansa, joten työssäoppijat ja opinnäytetyöntekijät ovat lähes poikkeuksetta omia opiskelevia työntekijöitämme.

Voiko Hesburger-työssä edetä?

Perehdytämme ja koulutamme työntekijämme hyvin niin sisäisillä kurssipäivillä kuin verkko-opetusta hyödyntäen. Osa työntekijöistämme suorittaa jopa ammattitutkinnon työn ohessa oppisopimuksella. Esimiestyöhön kyvykkäät ja halukkaat koulutetaan itse esimiestehtäviin alusta alkaen. Työ meillä tarjoaa vastuuta ja kehittymismahdollisuuksia sekä antaa mahdollisuuden oppia niin ihmisten johtamista kuin liiketaloudellista johtamistakin, jopa ilman pohjakoulutusta. Kenttäpäälliköillämme ja muulla johdolla on usein tausta ravintolatyössä. Meillä voi todella luoda elinikäisen uran!

Miksi kannattaisi hakea Hese-extraksi?

Hese-extrana sinulle tarjotaan työvuoroja valitsemistasi ravintoloista sijaisena sekä pikaisissa lisätyövoimantarpeissa. Hese-extrana pääset työskentelemään eri ravintoloissa ja voit itse päättää, otatko vuoron vastaan. Työ sopii vaihtelusta pitäville sekä niille, jotka eivät voi sitoutua työskentelemään tiettyä tuntimäärää viikossa. Olemme luoneet joustavan palkanmaksujärjestelmän, jolla Hese-extran palkka ja lakisääteiset maksut pystytään laskemaan ravintolassa. Halutessasi voit saada palkkasi käteismaksuna työvuoron päätteeksi.

Miten voin hakea Hesburgerille töihin?

Seuraa avoimia paikkoja sivuiltamme ja jätä sähköinen työhakemus Avoimet työpaikat -osiosta löytyvän työhakemuslomakkeen kautta. Avoimet työpaikat -osiosta näet, mitkä ravintoloistamme hakevat uusia työntekijöitä. Hese-extraksi voit hakea, vaikka alueellasi ei olisi kyseisellä hetkellä avoimia paikkoja. Tilanne muuttuu lähes päivittäin, joten sivuja kannattaa seurata ahkerasti. Hakemusta jättäessä kiinnitä erityistä huomiota kohtaan Miksi haet Hesburgerille – sillä on suuri merkitys, kun haastateltavia valitaan.

Mikä on Hesburger-sovellus?

Hesburgerilla on oma mobiilisovellus, joka toimii iPhone ja Android-puhelimilla. Sovelluksen voi ladata puhelimeen App Storesta tai Google Playstä.

Hesburger-sovelluksella voi tilata ja maksaa ruoan etukäteen. Se sisältää Hesburgerin etukupongit sähköisessä muodossa. Sovellus nopeuttaa asiointia, sillä valmiiksi tilatun ja maksetun ruoan voi noutaa suoraan ravintolan noutopisteeltä. Sovellusta voi myös käyttää pelkästään Bonuskorttina. Hipaisemalla näyttöä vasemmalle saat esiin kassalla luettavan QR-koodin Bonuskortistasi.

Sovelluksen avulla löydät ja navigoit helposti lähimpään Hesburgeriin. Myös tuotetiedot löytyvät sovelluksesta.

Saako Hesburger-ravintolassa ottaa valokuvia?

Ravintolan ulkopuolella tai asiakastilassa saa kuvata. Kuvatessa tulee kuitenkin aina huomioida muiden asiakkaiden ja ravintolan työntekijöiden yksityisyydensuoja. Julkaisutarkoituksessa kuvaamiseen ja videointiin tulee aina pyytää lupa. Lisätietoja kuvaamisesta ravintolatiloissa antaa Hesburgerin viestintäpäällikkö Heini Santos, heini.santos@hesburger.fi