HESBURGER-LAHJAKORTTIEN ETÄMYYNTIÄ KOSKEVAT EHDOT

Nämä ehdot koskevat Hesburgerin verkkosivujen kautta tilattuja ja ostettuja lahjakortteja (jäljempänä ”Lahjakortti”). Ostaessaan lahjakortin asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot ostohetkellä.

1. Palveluntarjoaja

Burger-In Oy (jäljempänä “Hesburger”)
2031967-6
Linnankatu 34, 20100 Turku, Suomi

2. Lahjakortin käyttöä koskevat ehdot

Lahjakortti ei ole henkilökohtainen. Lahjakorttia voi käyttää ostoksiin kaikissa Hesburger-ravintoloissa Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Lahjakortille ladattua saldoa voi käyttää joko yhdellä tai useammalla ostoskerralla. Jos asiakas haluaa tehdä ostoksen, jonka hinta ylittää Lahjakortille ladatun määrän, asiakkaan tulee maksaa Hesburgerille erikseen Lahjakortin saldon ja ostoksen hinnan välinen erotus. Asiakas voi tarkastaa Lahjakortin ajantasaisen saldon Hesburger-ravintolassa Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Asiakas voi ostaa Lahjakortin Hesburger-ravintoloista Suomessa, Virossa, Latviassa tai Liettuassa. Asiakas voi määrittää itse Lahjakortille ladattavan saldon määrän euroina, kun Lahjakortti ostetaan ravintolasta. Asiakas voi lisäksi tilata Lahjakortin www.hesburger.fi -sivujen verkkokaupasta. Verkkokauppa postittaa Lahjakortin ainoastaan postiosoitteeseen Suomessa. Verkkokauppaa koskeviin Lahjakorttien tilausrajoituksiin voi tutustua tarkemmin verkkokaupan ehdoissa. Lahjakortin käytöstä ei veloiteta erillisiä kustannuksia.

Hesburger voi jakaa Lahjakortteja asiakkailleen lahjana tai palkintoina järjestetyistä kilpailuista.

Lahjakortit aktivoidaan Lahjakortin oston tai toimituksen yhteydessä. Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta Lahjakortin aktivoinnista. Asiakkaalla ei ole oikeus vaatia korvauksia Hesburgerilta, mikäli asiakas ei ole käyttänyt saldoa Lahjakortin voimassaoloajan aikana. Hesburger kerää takaisin asiakkaalta Lahjakortit, joiden saldo on käytetty kokonaisuudessaan tai joiden voimassaoloaika on päättynyt.

Lahjakortin saldoa ei palauteta asiakkaalle. Hesburger ei vastaa hävinneistä, vahingoittuneista tai varastetuista Lahjakorteista eikä korvaa näitä uusilla Lahjakorteilla. Hesburgerilla on oikeus mitätöidä Lahjakortti epäillessään Lahjakortin väärinkäytöstä.

3. Hintatiedot

Lahjakortti tai lahjakortit maksetaan tilauksen yhteydessä. Summa veloitetaan asiakkaan tililtä, kun tilaus on lähetetty.

Lahjakortin hinta Hesburgerin verkkosivuilta hankittuna on 10 tai 20 euroa per lahjakortti asiakkaan tekemien valintojen mukaan. Asiakas voi ostaa kerralla enintään 9 lahjakorttia.

4. Toimituskulut ja -ehdot

Hesburger toimittaa lahjakortteja vain Suomessa sijaitseviin postiosoitteisiin. Hesburger toimittaa lahjakortin postikuluitta asiakkaan ilmoittamaan postiosoitteeseen.

Lahjakortin arvioitu toimitusaika postitse on 5-7 arkipäivää. Lahjakortteja ei postiteta viikonloppuisin tai pyhäpäivinä. Hesburger ei vastaa ylivoimaisesta esteestä johtuvasta toimitushäiriöstä tai -viivästyksestä.
Asiakkaan tulee tarkastaa annettu toimitusosoite huolella ennen tilauksen lähettämistä. Hesburger ei vastaa lahjakorteista, jotka on toimitettu virheellisillä toimitusosoitetta koskevilla tiedoilla.

5. Tilausvahvistus

Hesburger toimittaa tilausvahvistuksen onnistuneesta lahjakorttitilauksesta asiakkaan sähköpostiin. Vahvistusviestin lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Asiakkaan tulee tarkastaa sähköpostiosoite ennen tilauksesi lähettämistä.

6. Vastuu ja ylivoimainen este

Hesburger ei vastaa lähetyksen jälkeen kadonneista, varastetuista tai vahingoittuneista lahjakorteista.

Hesburger ei vastaa vahingosta tai viivästyksestä, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta-arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Hesburgerin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota Hesburger ei olisi voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia Hesburger ei olisi voinut välttää.

7. Peruuttamisoikeus ja peruuttamisohje

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan tulee ilmoittaa Hesburgerille päätöksestä peruuttaa sopimus yksiselitteisellä, pysyvällä tavalla. Asiakas voi täyttää alla olevan peruuttamislomakkeen ja toimittaa sen taikka muun yksiselitteisen ilmoituksen myös sähköpostitse Hesburgerille. Jos asiakas käyttää tätä vaihtoehtoa, Hesburger ilmoittaa asiakkaalle viipymättä pysyvällä tavalla (esimerkiksi sähköpostilla) peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Sähköpostilla tehtävän peruuttamisilmoituksen voi lähettää osoitteeseen bonusklubi@hesburger.fi.

Peruuttamisilmoituksen lähettämisen jälkeen asiakkaan tulee omalla kustannuksellanne palauttaa lahjakortti osoitteeseen Burger-In Oy, Linnankatu 34, 20100 Turku. Lahjakortti tulee palauttaa kirjallisen peruuttamisilmoituksen kera viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Lahjakortin peruuttamisoikeutta ei ole, mikäli lahjakortti on kadonnut tai lahjakortille ladattua saldoa on käytetty edes osittain.

Kirjallisen peruuttamislomakkeen muodoksi riittää seuraava:

Vastaanottaja + yhteystiedot
Asiakkaan tilinumero maksun palauttamista varten
Ilmoitan/Ilmoitamme (*), että haluan/haluamme (*) peruuttaa tekemäni/tekemämme (*) sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista (*) / seuraavan palvelun suorittamista (*):
Tilauspäivä (*)/Vastaanottopäivä (*)
Kuluttajan nimi (*) / Kuluttajien nimet (*)
Kuluttajan osoite (*) / Kuluttajien osoitteet (*)
Kuluttajan allekirjoitus (*) / Kuluttajien allekirjoitukset (*) (vain jos lomake täytetään paperimuodossa)
Päiväys

(*) Tarpeeton yliviivataan.

8. Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen ja lahjakortin saatuamme.
Suoritamme palautuksen asiakkaan peruuttamisilmoituksessa ilmoittamaan tilinumeroon. a

9. Lahjakortteja koskevat reklamaatiot

Lahjakortteja koskevat reklamaatiot voi osoittaa Hesburgerille seuraavia yhteystietoja käyttäen:

Puhelimitse:
Keskus: +358 2 4808 9000 (arkisin 8-16)
Sähköpostitse:
bonusklubi@hesburger.fi

10. Erimielisyyksien ratkaiseminen

Osapuolet pyrkivät ratkaisemaan tästä sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet ensisijaisesti neuvotteluteitse. Mikäli sovintoratkaisuun ei päästä, erimielisyydet ratkaistaan asiakkaan kotipaikan toimivaltaisessa tuomioistuimessa. Asiakas voi saattaa riidan käsiteltäväksi myös Hesburgerin kotipaikan toimivaltaisessa tuomioistuimessa. Lisäksi asiakas voi saattaa riidan kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi: Kuluttajariitalautakunta, PL 306, 00531 Helsinki, Suomi, www.kuluttajariita.fi