Maailmanluokan kasviproteiinipihvi

Kasvissyönnin lisääntyessä myös erilaiset kasvipohjaiset, lihaa muistuttavat pihvit ovat nousseet suosioon niin maailmalla kuin Suomessa. Vastauksena kansainvälisille innovaatioille Hesburgerin tuotekehityskeittiössä kehitettiin oma herkullinen kasviproteiinipihvi, joka sisältää muun muassa herne-, kaura- ja vehnäproteiinia sekä härkäpapua. Kasviproteiinipihvi lanseerattiin tammikuussa 2020 VEKE®-juustokasvishampurilaisen täytteenä.

Taidonnäyte Kaarinasta

Hesburgerin lihapihviä muistuttava kasviproteiinipihvi on tuotekehityksemme kiistaton taidonnäyte. Kuten aina tuotekehityksessämme, tärkein työkalumme ovat makunystyrät. Paras maku ja koostumus uudelle kasviproteiinipihvillekin löytyi siis rehellisesti tuotetta maistamalla.

Syksyllä 2019 Kaarinaan valmistunut kasviproteiinituotteita valmistava tehdas on ollut Hesburgerille merkittävä investointi. Oma kasviproteiinitehtaamme mahdollistaa sen, että voimme tehdä juuri sellaisia kasviproteiinituotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme toiveita. Tehtaallamme valmistetaan myös Hesburgerin tuotteissa käytettävät soijaleikkeet ja -tikut. Uskomme, että tulevaisuudessa kasvistuotteiden suosio kasvaa entisestään ja oma tuotantolaitos on meille entistä tärkeämpi valttikortti.

Rima korkealla

Hesburgerin tavoite on kasvattaa kasvistuotteiden osuutta myynnistä runsaasti.

Tähtäämme siihen, että vuonna 2030 puolet Suomen Hesburger-ravintoloiden myymistä tuotteista on lihattomia. Tavoite koskee lihattomien tuotteiden kappalemääräistä osuutta kaikista myydyistä suolaisista vakiovalikoiman tuotteista ranskanperunoita lukuun ottamatta. Lähtötilanteessa vuonna 2019 tuo osuus oli noin kuusi prosenttia. Tavoitteen etenemistä voi seurata täällä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme niin hyviä kasvistuotteita, että kasvisvalinnan tekeminen on helppoa!

Katso video:
Panostamme kasvistuotteisiin

 

"Paras maku ja koostumus löytyi siis rehellisesti tuotetta maistamalla."

Hesburger