Tietosuoja

Hesburger suhtautuu asiakkaidensa, työntekijöidensä ja yhteistyökumppaniensa tietosuojaan vakavasti, ja olemme sitoutuneet suojelemaan heidän yksityisyyttään.

Tarkistamme tietosuojakäytäntöjämme ja päivitämme tietosuojaselosteitamme säännöllisesti, taataksemme käytäntöjemme läpinäkyvyyden ja selosteiden ajantasaisuuden. Seuraamme myös aktiivisesti tietosuojaviranomaisten linjauksia ja tarvittaessa teemme muutoksia omiin tietosuoja- ja evästekäytäntöihimme.

Hesburgerin tietosuojaselosteet asiakkaille ja työnhakijoille löytyvät aina ajantasaisina nettisivuiltamme, kohdasta ”Käyttöehdot ja yksityisyydensuoja”. Työntekijärekisterin tietosuojaselosteessa kerromme, miten työntekijöidemme henkilötietoja käsitellään, ja seloste on näkyvillä intranetissä. Yhteistyökumppanien tietosuojasta huolehdimme asianmukaisin henkilötietojen käsittely -sopimuksin, samoin kuin mahdollisista palveluiden tarjoamiseksi tehtävistä asiakkaidemme tai työntekijöidemme henkilötietojen luovutuksista kolmansille tahoille.

Tarkistamme ja päivitämme turvallisuusprosessejamme säännöllisesti.