God Morgon -tuotteilla makuelämys päivääsi

Herkullisen marjainen God Morgon Berry Blend -smoothie on nyt saatavana yksinoikeudella vain Suomen Hesburgereista. Täyteläinen God Morgon -smoothiemme sisältää 100 % marjaa ja hedelmää. Makeuttamattomassa smoothiessamme yhdistyvät maukkaaksi makumaailmaksi omena, mansikka, appelsiini, mustaherukka sekä aronia ja makeuden tuotteelle antaa käytettyjen hedelmien oma sokeri. Smoothie on myös vegaaninen, säilöntäaineeton ja lisäaineeton.

God Morgon -appelsiinitäysmehussa maistuvat auringon kypsyttämät appelsiinit parhaimmillaan, ja se sisältää vain hedelmien omaa sokeria. Appelsiinitäysmehu on C-vitaminoitu, säilöntäaineeton ja lisäaineeton. Juoma on 100 % appelsiinitäysmehua, ja se on valmistettu vastuullisesti kasvatetuista appelsiineista. Appelsiiniviljelmillä huolehditaan monin tavoin työntekijöiden ja ympäristön hyvinvoinnista, ja toiminta pohjautuu sovittuihin kansainvälisiin standardeihin.

Smoothien ja appelsiinitäysmehun pakkaukset ovat FSC-sertifioitua kartonkia ja korkki kasviperäinen. Pakkaukset kierrätetään kartonkikeräykseen ja korkki muovinkeräykseen.

God Morgon -tuotteissa maistat paremman huomisen ja ne toimivat herkullisena juomana myös Hesburger-aterian yhteydessä.