Kotimaista maitoa

Pehmyt-jäätelöissämme käytetään suomalaista maitoa ja kermaa. Hesburgerin yhteistyökumppanina toimii Fazer Finland Oy, jonka sopimusmaitotilat sijaitsevat Etelä- ja Kaakkois-Suomessa.

Matka tilalta Korian meijerille on pisimmillään vain 100 kilometriä. Paikallinen toimitusketju varmistaa, että maidon laatu pysyy tasokkaana koko matkan tilalta meijerille ja meijeriltä Hesburgerille.

Korian meijerin toiminta perustuu ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Kestävä kehitys ja ympäristöystävällinen toimintatapa ovat perusta liiketoiminnalle. Korian meijeri panostaa toiminnassaan laadun ohella vastuullisuuteen ja valmistaa tuotteet biokaasulla ja käyttää ainoastaan ekologisia kartonkipakkauksia.

Laadukas maitojuoma

Hesburgerin käyttämä Arlan maitojuoma on myös sataprosenttisesti suomalaista. Maito tulee suoraan Sipoon meijeristä Kaarinaan Hesburgerin varastolle. Lyhimmillään maito tulee Sipoon meijeriin muutaman kilometrin päästä.

Kaikki Arlan tuottajat ovat sitoutuneet noudattamaan Arlan Laatuohjelmaa, joka määrittelee Arlan kriteerit laadukkaalle maidolle Suomen laissa määriteltyjen säädösten lisäksi. Jokaiselle tilalle tehdään kumppanuuskäyntejä, joilla katsotaan, että kaikki tilalla on kunnossa, mietitään maitotilan vahvuuksia ja kehitetään toimintaa yhdessä tuottajan kanssa. Lisäksi tila voi esittää toiveita ja antaa palautetta meijerille.

Vuoden 2018 alussa Arlalla otettiin käyttöön uudistunut laatukyltti, joka asettaa vaatimuksia niin tuottajan kuin eläintenkin hyvinvointiin, maidon laatuun ja ympäristöasioihin. Laatukyltti-tilat sitoutuvat muun muassa tuottamaan vain parasta E-luokan maitoa, käyttämään soijatonta rehua ensi kesäkuun jälkeen ja pitämään vasikoista erityistä huolta, koska ainoastaan hyvinvoivasta vasikasta kasvaa hyvä lypsylehmä.

Tämä sivu on päivitetty 22.4.2021.