Vähemmän päästöjä

Vajaa puolet Hesburgerin ravintoloista Suomessa käyttää Vattenfallin toimittamaa EPD-ympäristötuoteselosteella (Environmental Product Declaration) varustettua tuulisähköä. Tuulisähkösopimukset koskevat Hesburger franchise -antajayhtiö Burger-In Oy:n ravintoloita ja muita kiinteistöjä, joiden sähkön yritys hankkii. Hesburger hyödyntää ravintoloissaan myös aurinkoenergiaa ja maalämpöä.

Hesburger-ravintoloiden yhteydestä löytyy myös sähköautojen latausasemia. Katso kaikki Hesburger-ravintoloiden yhteydessä sijaitsevat sähköauton latausasemat täältä.

Järkeviä reittejä

Hesburgerin keskusvarasto ja tuotantotila sijaitsevat Kaarinassa. Keskitetty tavaratoimitus säästää jopa kymmenien rekka-autojen matkan. Hesburgerin rekat ajavat mahdollisimman lyhyitä reittejä ja tuottavat vähemmän päästöjä. Tilausjärjestelmä mahdollistaa ainoastaan täysien lavojen ja rekkojen kuljetukset.

Myös turhista pahvipakkauksista logistiikassa on luovuttu; suuri osa tavaroista kuljetetaan ravintoloihin uudelleen käytettävissä muovilaatikoissa. Loppuunkäytetyistä kuljetuslaatikoista valmistamme tarjottimia Hesburger-ravintoloihin.

Sähköinen laskutus vähentää ajoa

Sähköinen laskutus vähentää paperijätteen kertymistä ja keventää ympäristön kuormitusta. Hesburger on siirtynyt sähköiseen laskutukseen jo vuonna 2002. Sähköisen laskun tuottaminen luo hiilidioksidipäästöjä noin puolet vähemmän kuin paperilaskun. Kirjemuotoisen paperilaskun hiilidioksidikuormaa kasvattaa muun muassa sen kuljetus.

Lue lisää
Keskitetty kuljetus ja varastointi
Sähkoautojen latausasemat

Tämä sivu on päivitetty 30.3.2021.