Lukuja Hesburgerin tuotannosta

Hes-Pro lukuina

  • Hes-Pron käyttämä rypsiöljyn määrä
    2017: 1,5 miljoonaa kg
    2018: 1,6 miljoonaa kg
    2019: 1,75 miljoonaa kg
    2020: 1,65 miljoonaa kg
  • Kastikevalmistus työllistää päätoimisesti noin 10 henkilöä.
  • Yhden työvuoron aikana valmistuu jopa 4000 litraa majoneesia.
  • Kurkku- ja paprikamajoneesi sekä ketsuppi muodostavat noin 80 % Hes-Pron koko kastiketuotannosta.
  • Kiloon Hesburger-ketsuppia käytetään lähes kaksi kiloa tomaatteja.
  • Hesburgerin kastikkeita viedään myös ketjun ulkomailla sijaitseviin ravintoloihin.
  • Hesburger-ateriakastikkeita myydään myös päivittäistavarakaupoissa.

Hesburgerin oman tuotannon valmistamat tuotteet (1.10.2021)

  • Kurkkumajoneesi
  • Paprikamajoneesi
  • Valkosipulimajoneesi
  • Currymajoneesi
  • VEKE®-majoneesi naturel
  • VEKE®-chilimajoneesi
  • Sinappi
  • Ketsuppi
  • Suklaakastike
  • Mansikkakastike
  • Kinuskikastike
  • Salmiakkikastike
  • Talon salaatinkastike
  • Paprika-Curry -salaatinkastike
  • Kevyt talonkastike
  • Valkosipulisalaatinkastike
  • Sweet&Sour -kastike
  • Sweet-chili -maustekastike
  • BBQ-kastike

Vuonna 2020 Hes-Pro valmisti yhteensä noin

  • 4,15 miljoonaa kiloa eri tuotteita (sis. jäävuorisalaatin)
  • yli 18 miljoonaa kpl 30-40 gramman painoisia majoneesipusseja
  • 760 tonnia ketsuppia
  • 61 tonnia jälkiruokakastikkeita
  • 600 tonnia jäävuorisalaattia

 

Tämä sivu on päivitetty 5.10.2021.