Laatu toiminnan kulmakivenä

Laki velvoittaa elintarvikealan yritykset omavalvontaan, johon kuuluvat elintarviketurvallisuus, pintahygieniavalvonta ja tuotetutkimukset. Hesburgerissa toimintaa valvotaan sekä sisäisellä auditointijärjestelmällä että yhteistyökumppanin avulla.

Hesburger on tehnyt lähes kymmenen vuoden ajan yhteistyötä Net-Foodlab Oy:n kanssa. Elintarvikealan laadunhallinnan palveluihin erikoistunut yritys tekee muun muassa pintahygienia-, säilyvyys- ja ravintosisältötutkimuksia sekä paistoöljyn laatuun ja allergeeneihin liittyviä tutkimuksia ja testauksia.

Laatu-ja turvallisuusasiat ovat tärkeä osa henkilöstön toimintaa. Laadukkaat raaka-aineet, oikeat työskentelytavat ja kypsennysajat, nopea tarjoilu ja puhtaat asiakastilat muodostavat laadunhallinnan ytimen. Työntekijät saavat koulutusta, jotta he voisivat omalta osaltaan huolehtia ketjun toimivuudesta.

Laadukkaat ja turvalliset tuotteet ovat Hesburgerin koko toiminnan perusta. Hesburger seuraa aktiivisesti ruoka- ja kulutustrendejä sekä asiakkaiden odotuksia ja huomioi ne tuotevalikoiman kehittämisessä.

”Hygienia on parempi kuin kilpailijoilla, sellainen kuva tulee, kun astuu sisään ravintolaan.”

Poimittu sidosryhmäkyselyn avoimista vastauksista