Vastuullinen työnantaja

Hesburger työllistää vuosittain tuhansia työntekijöitä Suomessa ja ulkomailla. Suurin osa uusista työntekijöistä on nuoria, jotka tulevat työharjoitteluun, osapäivätyöhön opintojen ohella tai ensimmäiseen työpaikkaansa. Hesburger on monelle nuorelle aivan ensimmäinen työpaikka, jossa opetellaan työelämän sääntöjä. Toisaalta Hesburger tarjoaa myös mahdollisuuden urakehitykseen ja etenemiseen – esimiestehtävissä toimii valtava joukko jopa vuosikymmeniä ketjussa työskennelleitä heseläisiä. Hesburgerille onkin ominaista erittäin suuri esimiesten määrä ravintoloiden organisaatioissa. He tekevät jatkuvasti itsenäisiä päätöksiä ja on tärkeää, että he nauttivat ketjun luottamusta.

Tukea ja etuja työntekijöille

Laki velvoittaa, että työsopimus, palkka ja työpaikan pelisäännöt ovat kunnossa. Hesburgerille vastuullisuus työnantajana tarkoittaa huolehtimista siitä, että työ on terveellistä ja turvallista kaikille. Työntekijät perehdytetään siten, että heillä on valmius hoitaa työtehtävät oikein. Jos työhön tai työilmapiiriin liittyviä epäkohtia ilmenee, niihin puututaan aikailematta, ja työtyytyväisyys pyritään pitämään hyvällä tasolla. Hesburger kannustaa työntekijöitä huolehtimaan itsestään ja harrastamaan mielekkäitä asioita. Käytännössä Hesburger esimerkiksi tukee työntekijöiden liikuntaharrastuksia, jakaa kuntobonusta, tarjoaa kehittymismahdollisuuksia ja huomioi työntekijöitä Iloisen Palvelun Ammattilaisten palkitsemisjärjestelmällä.

Hesburgerilla on töissä paljon erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä opiskelijoista perheellisiin. Hesburger pyrkii mahdollisuuksien mukaan tukemaan työn ja muun elämän yhteensovittamista. 

Hesburgerin vastuullisuusraportissa esitettävät luvut koskevat vain ketjun omien toimipisteiden työntekijöitä Suomessa, ellei toisin mainita.

Lue lisää:
Hyvää työtä - alan paras työpaikka 2020 mennessä

Tämä sivu on viimeksi päivitetty 9.8.2021. 

"Hesburger tarjoaa myös mahdollisuuden urakehitykseen."

Hesburger