Iloisen Palvelun Ammattilaiset

Hesburgerin ravintolatyöntekijä voi ansaita Iloisen Palvelun Ammattilainen (IPA) -tason hyvin tehdystä työstä harjoitteluajan jälkeen. Merkkiä ei ansaita suoraan palveluvuosien perusteella, vaan merkkiin tarvitaan aina suosittelija. Työntekijä voi ansaita yhden IPA-tason kerrallaan.

Jokaiselle IPA‐tasolle – joita on yhteensä 5 tasoa – on lisäksi omat ansaintaperusteensa ja palkitsemiskäytäntönsä. Ravintolapäälliköille ei myönnetä IPA‐tasoja. Jokaisesta IPA‐tasosta saa IPA‐tarran henkilökuntakorttiin kiinnitettäväksi. Korkein eli viides IPA-taso edellyttää muiden osa-alueiden hallinnan lisäksi tentin suorittamista hyväksytysti. Sen suorittaa vuosittain muutama heseläinen.

Heseläiset tunnetaan oman yrityksen ulkopuolellakin Iloisen Palvelun Ammattilaisuudesta. Työntekijät ovat hyvin tietoisia järjestelmästä ja sen palkinnoista. Viime vuosina palkinnot ovat olleet liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä.

IPA-järjestelmä kehitettiin 90-luvun puolivälissä henkilöstön motivoimiseksi ja palkitsemiseksi. Järjestelmään kuului allekirjoitettu sitoumus, joka velvoitti työntekijän hyvään asiakaspalveluun, ja sen merkkinä oli IPA-rintamerkki.

Katso, kuinka moni heseläinen suoritti eri IPA-tasoja viime vuonna!

Tämä sivu on viimeksi päivitetty 9.8.2021.