23.01.2024

Vuoden Hesburger on Kerava CM

Hesburger Kerava CM palkittiin vuoden 2023 parhaana Hesburger-ravintolana Hesepäivillä Turussa. Vuoden parhaimman ravintolan palkinnon vastaanotti Hesburger Kerava CM:n ravintolapäällikkö Ida-Maria Nurminen (kuvassa).

”Ihan hitsin hyvälle tuntuu. Me olemme ansainneet tämän palkinnon kovalla työllä. Meidän koko työyhteisö on todella ylpeä meidän Hesestä. Kaikki työntekijät ovat todella sitoutuneita työhönsä ja yhdessä tekemiseen. Meistä on tullut pieni perhe, joka haluaa koko ajan kehittää toimintaansa. Tulokset puhuvat puolestaan”, Ida-Maria Nurminen kertoo.

”Myös asiakkaat ovat huomanneet, että meillä on Suomen paras Hese ja ravintolassa hyvä tiimi. Meillä on paljon kanta-asiakkaita. Yksi kanta-asiakas antoikin meille palautetta, että Keravan Hesburgerissa viihtyvät kaikki asiakkaat, varttuneimmista nuoriin”, Nurminen jatkaa.

Timanttista toimintaa

Vuoden aluepäälliköksi valittu Heidi Lankinen kehuu ravintolan asennetta ja osaamista. Hesburger Kerava CM on yksi Lankisen alueen ravintoloista. Lankisen alueelta löytyy 16 Hesburger-ravintolaa.

”Laatu, palvelu ja siisteys toteutuvat tässä ravintolassa takuuvarmasti. Ravintolassa on hyvä meininki ja katse on koko ajan eteenpäin. Lyhyesti ja ytimekkäästi; timanttista toimintaa kaikilla osa-alueilla”, Heidi Lankinen kehuu.

Myös Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti kiittää Keravan Hesburgerin henkilökuntaa.

”Ravintolan henkilökunta on tehnyt hienoa työtä koko vuoden ajan ja tämä näkyy kaikilla mittareillamme. Kiitos Keravan Hesburgerin kaikille työntekijöille hyvin tehdystä työstä vuonna 2023. Jatkakaa samaan maliin”, Jari Vuoti sanoo.

Hesepäivillä palkittiin vuoden aluepäällikön ja vuoden Hesburger-ravintolan lisäksi myös alueidensa parhaimmat Hesburger-ravintolat sekä Iloisen palvelun ammattilaiset IPA 5-tentin suorittaneet.

Hesburgerilla on Suomessa 273 ravintolaa. Hesburger-ketjun palveluksessa työskentelee Suomessa noin 6 000 työntekijää.