22.11.2019

KUTSU MEDIALLE: Hesburger teki jätteestä kalusteita

Vastikään remontoitu Helsingin Kasarmitorin Hesburger-ravintola on sisustettu lähes täysin Hesburgerin omasta toiminnasta syntyneellä jätteellä ja ylijäämämateriaalilla. Projektin taustalla on Hesburgerin aktiivinen panostus kiertotalouteen.

Hesburger kutsuu median edustajat tutustumaan Hesburgerin omasta toiminnasta syntyneellä jätteellä ja ylijäämämateriaalilla sisustettuun ravintolaan. Tilaisuus pidetään tiistaina 26.11.2019 klo 9 Helsingissä Kasarmitorin Hesburger-ravintolassa (Kasarmikatu 19).

Tilaisuudessa tutustutaan tarkemmin ravintolassa tehtyihin kiertotalousratkaisuihin. Kysymyksiin on vastaamassa Hesburgerin lisäksi sisustuksen suunnittelijoita ja tekijöitä.

Tilaisuudessa on ruokatarjoilu. Osallistujia toivotaan ilmoittautumaan etukäteen viestintäpäällikkö Heini Santosille.

Lisätiedot, ilmoittautumiset ja erikoisruokavaliot:

Hesburgerin viestintäpäällikkö Heini Santos
p. 050 310 3054
heini.santos@hesburger.fi

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Ketjun ravintoloissa työskentelee noin 7 900 ihmistä. Vuoden 2018 verollinen myynti Suomessa oli 227 miljoonaa euroa ja ulkomailla 98 miljoonaa euroa.

www.hesburger.fi

MEDIAN YHTEYDENOTOT JA KUVAUSLUVAT

Viestintäpäällikkö Heini Santos, p. 050 310 3054