04.06.2015

Hesburgerin Bonusklubi uudistui

Bonuskortilla voi nyt ansaita etuja entistä helpommin: jokainen 6 euron kertaostos oikeuttaa kaupanpäälliseen.

Hesburgerin Bonusklubin sääntöjä on päivitetty. Kesäkuun alusta alkaen Bonuskortti-tasot ovat Hopea, Kulta ja Platina.

Hopea on aloitustaso, johon jokainen bonusklubilainen pääsee automaattisesti. Kulta-taso edellyttää 90 euron ja Platina-taso 180 euron ruokatuotteiden ostoja kahden perättäisen kalenterikuukauden aikana.

Bonusedut eri tasoilla:

  • Hopea-taso: Pieni kahvi, tee tai kaakao kaupan päälle jokaiseen vähintään 6 euron kertaostokseen.
  • Kulta-taso: Pieni kahvi, tee tai kaakao sekä minipehmyt tai cookie tai majoneesi kaupan päälle jokaiseen vähintään 6 euron kertaostokseen.
  • Platina-taso: Iso kahvi, tee tai kaakao sekä pehmyt tai cookie tai majoneesi kaupan päälle jokaiseen vähintään 6 euron kertaostokseen.

Oman jäsentason voi varmistaa kassalta asioinnin yhteydessä tai Bonusklubin verkkosivuilta. Bonusklubin verkkosivuilla voi myös ladata rahaa Bonuskortille ja tarkastella omia tietojaan. Palveluiden käyttö edellyttää rekisteröitymistä.

Heti kiinni etuihin

Muutos ei edellytä toimenpiteitä Bonusklubin jäseniltä – kaikista jäsentason mukaisista eduista pääsee nauttimaan heti nykyisellä Bonuskortilla. Lisäksi Bonuskortti oikeuttaa tuttuun tapaan kuukauden bonustarjouksen ja sen käyttö kerryttää 2–5 % bonusta Hesburger-ostoksista.

Lisätietoja kuukausittaiseen ostokertymään perustuvasta bonuksesta löytyy Bonusklubin säännöistä.

 

Lisätiedot:
Viestintäpäällikkö Heini Santos
Burger-In Oy
p. 050 310 3054

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo kahdeksasta eri maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Turkista ja Kazakstanista. Hesburger-ketjussa työskentelee yli 6 100 henkilöä ja ketjun verollinen myynti Suomessa vuonna 2014 oli 199 M€ ja ulkomailla 60 M€.

MEDIAN YHTEYDENOTOT JA KUVAUSLUVAT

Viestintäpäällikkö Heini Santos, puh 050 310 3054