12.10.2017

Hesburgerin tuotteita saa nyt kotiinkuljetettuna

Hesburgerin suosittuja tuotteita saa tilattua valikoiduista Hesburgereista Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Tampereella. Ravintolaruokaa voi tilata Android- ja iOS-sovelluksella tai www.foodora.fi:ssä. Ruokalähetit tuovat aterian kohteeseen.

“Olemme hyvin innoissamme tästä yhteistyöstä. Pystymme tarjoamaan Hesburgerille skaalaedun suurena kansainvälisenä yrityksenä. Toivomme kumppanuuden olevan pitkäaikainen ja hedelmällinen molemmin puolin ”, toteaa foodora Suomen maajohtaja Carl Tengberg.

 ”Lähdimme tähän yhteistyöhön foodoran kanssa, koska meillä on ulkomailta hyviä kokemuksia kotiinkuljetuksesta. Odotamme mielenkiinnolla, millaisia tuloksia saamme aikaan Suomessa ”, toteaa Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

foodora perustettiin Berliinissä lokakuussa 2014 ja toimii 50 kaupungissa 10 eri maassa.

 

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Petteri Pohjonen
petteri.pohjonen@hesburger.fi

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Hesburgerilla on Suomessa ravintoloita 271 ja ulkomailla 185. Ketjun palveluksessa työskentelee yli 6 700 henkilöä. Vuoden 2016 verollinen myynti Suomessa oli 211 M€ ja ulkomailla 73,5 M€.

Lisätiedot

Petteri Pohjonen, petteri.pohjonen@hesburger.fi