02.05.2016

Hesburgerin Kasvistortilla vastaa kasvisvaihtoehtojen kysyntään

Tuorein tulokas Hesburgerin tuotevalikoimassa on asiakkaiden toiveiden perusteella kehitetty maidoton ja kananmunaton Kasvistortilla. Myös salaattiperhe uudistuu.

Kasvistortillan sisään kääräistään rapeita soijatikkuja, jäävuorisalaattia, tomaattia, sipulia ja chilimajoneesia. Asiakkaiden toiveiden pohjalta kehitetty tuote on maidoton ja kananmunaton.

Kasvistortilla täydentää Hesburgerin tortillavalikoiman, johon kuuluvat entuudestaan Kanatortilla ja Soijatortilla.

– Soijatortilla on ollut pidetty tuote, mikä rohkaisi meitä tuomaan tarjolle myös Kasvistortillan. Tuote vastaa kasvisvaihtoehtojen kasvavaan kysyntään. Tortillat tukevat loistavasti Hesburgerin perinteistä hampurilaisvalikoimaa, sanoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

”Sinua varten valmistetut salaatit”

Hesburger uudistaa samalla salaattivalikoimansa. Uusi salaattiperhe sisältää erilaisia lämpimiä salaatteja, jotka valmistetaan asiakkaalle tilauksesta: Lämmin kanasalaatti, lämmin Burger-salaatti, Lämmin kalasalaatti ja Lämmin soijasalaatti. Lisäksi saatavilla on perinteisempi Kanasalaatti.

Sekä Kasvistortilla että uudistuneet salaatit ovat saatavilla kaikista Hesburger-ravintoloista 2. toukokuuta alkaen.

 

 

Kasvistortilla
Kanasalaatti
Burger-salaatti
Lämmin kanasalaatti
Lämmin kalasalaatti
Lämmin soijasalaatti

 

Lisätiedot

Viestintäpäällikkö Heini Santos, Burger-In Oy
heini.santos@hesburger.fi
p. 050 310 3054

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo seitsemästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta ja Ukrainasta. Hesburger-ketjussa työskentelee yli 6 700 henkilöä ja ketjun verollinen myynti Suomessa vuonna 2015 oli 203 M€ ja ulkomailla 67 M€.

MEDIAN YHTEYDENOTOT JA KUVAUSLUVAT

Viestintäpäällikkö Heini Santos, puh 050 310 3054