02.11.2015

Plus-Plus® -rakennuspalikat tulivat Hesburgeriin

Marras- ja joulukuun ajan Hesburgerin Lastenateriaan kuuluvat tanskalaiset Plus-Plus® -rakennuspalikat.

– Haluamme tarjota niin tytöille kuin pojille sopivia vaihtoehtoja luovaan leikkimiseen. Meille on tärkeää, että ne kestävät aikaa ja niiden parissa viihdytään pidempäänkin. Plus-Plus® -rakennuspalikat palvelevat mainiosti juuri näitä päämääriä, toteaa Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

Luovuutta kehittävät Plus-Plus® -palikat suunnitellaan ja valmistetaan Tanskassa, jossa ne ovat saavuttaneet suosiota. Palikoiden yksinkertainen muoto mahdollistaa loputtoman määrän erilaisia rakennelmia mosaiikeista näyttäviin 3D-luomuksiin.

Paljon vaihtoehtoja

Hesburgerin Lastenaterian mukaan tulevan setin voi valita kuudesta eri vaihtoehdosta, jotka rakentuvat joko monivärisistä, sini-puna-valkoisista tai pastellinvärisistä paloista. Pakkaus sisältää 20 palaa sekä rakennusohjeet yhteen rakennelmaan. Kaikki setit ovat yhteensopivia ja niitä voi myös ostaa Hesburgereista erikseen.

Plus-Plus® -setit ovat Hesburgerin valikoimassa nyt ensimmäistä kertaa. Kampanja kestää marras- ja joulukuun ajan.

– Jos Plus-Plus® saa asiakkailtamme hyvän vastaanoton, kampanja tullaan todennäköisesti näkemään uudestaankin, Vuoti sanoo.

Plus-Plus® -palikat on tarkoitettu yli 3-vuotiaille. Lisää rakennusohjeita löytyy Hesburgerin LastenKlubin verkkosivuilta www.hesburger.fi/lastenklubi.

 

www.hesburger.fi/lastenklubi

www.plus-plus.dk

 

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Heini Santos
heini.santos@hesburger.fi
p. 050 310 3054

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo kahdeksasta eri maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta ja Kazakstanista. Hesburger-ketjussa työskentelee yli 6 700 henkilöä ja ketjun verollinen myynti Suomessa vuonna 2014 oli 199 M€ ja ulkomailla 60 M€.

 

Median yhteydenotot ja kuvausluvat

Viestintäpäällikkö Heini Santos, p. 050 310 3054