17.12.2014

Falafel-hampurilainen takaisin listoille

Falafel-hampurilaisen poistuminen valikoimasta keväällä 2014 herätti Hesburgerin asiakkaiden keskuudessa ennätysmäisen palautevyöryn. Palautteen antajien joukosta valittu makuraati valitsi kasvishampurilaisten joukosta ehdottomaksi suosikikseen Falafel-hampurilaisen. Raadin palautteiden pohjalta Hesburger palauttaa tuotteen listoilleen.

Falafel-hampurilaisen poistuminen ruokalistalta keväällä 2014 aiheutti kasvisruokavaliota noudattavien asiakkaiden keskuudessa ennennäkemättömän palautevyöryn. Vaikka Falafel-hampurilaisen poistumisen myötä lanseerattu uutuustuote Soijatortilla on ollut erittäin pidetty myös muiden kuin kasvissyöjien keskuudessa, hampurilaisvaihtoehdon paluuta on toivottu sadoissa palautteissa ja keskustelu on ollut vilkasta myös sosiaalisessa mediassa.

Makuraadin ehdoton suosikki

Hesburger päätti palautteiden perusteella kutsua kasvishampurilaisen paluuta toivoneita asiakkaita maisteluraatiin joulukuussa. Raati sai maisteltavakseen viisi erilaista tuotetta, joista Falafel-hampurilainen osoittautui raadin ehdottomaksi suosikiksi.
- Ilmiö on ollut mielenkiintoinen ja saadun palautteen määrä ennätysmäinen. Halusimme tällä tempauksella vastata asiakkaidemme toiveisiin ja kysyä heidän mielipidettään kasvisvaihtoehtojemme suhteen, kertoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

Mukavasti sujuneen maistelutestin tuloksena Falafel-hampurilainen tekee nyt paluun Hesburgerin valikoimaan.

Tärkeä täydennys valikoimaan

Herkullisen sämpylän väliin rakennettu Falafel-hampurilainen sisältää falafel-pihvin lisäksi raikasta jäävuorisalaattia, maustekurkkua, sipulia, tomaattia sekä Hesburgerin itse valmistamia kastikkeita: ketsuppia sekä paprika- ja kurkkumajoneesia. Ilman majoneesia tuote sopii myös vegaaniruokavaliota noudattaville.

Maisteluraadilta Falafel-hampurilainen sai kiitosta muun muassa seuraavin sanoin: "Rapea hampurilainen, pehmeä täyte", "Sopivasti kastiketta, hyvä pihvi" ja "Maku hyvä, ilman majoneesia sopii myös vegaaneille".

- Maistuvien kasvisvaihtoehtojen tarjoaminen asiakkaillemme on meille tärkeä asia ja toivomme, että asiakkaiden mielipiteitä kuuntelemalla voimme tarjota heille entistä parempaa palvelua myös tulevaisuudessa, sanoo Vuoti.

Median yhteydenotot ja kuvausluvat

Viestintäpäällikkö Heini Santos, puh 050 310 3054