10.11.2015

Hesburger palaa Hervantaan

Hervantaan avataan huomenna Hesburger parin vuoden tauon jälkeen.

– Olemme saaneet lukuisia tiedusteluja ja toiveita hervantalaisilta koskien Hesburgerin paluuta alueelle. Nyt se vihdoin tapahtuu, hymyilee Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

Huomenna 11. marraskuuta avajaisiaan juhliva Hesburger-ravintola sijaitsee osoitteessa Insinöörinkatu 23. Ravintolassa on 50 asiakaspaikkaa ja lapsiperheitä palveleva leikkipaikka. Ravintolapäällikkönä toimii Mira Karhunen.

Hyvä paikka, tuttu brändi

Nyt avautuva ravintola ole Hervannan ensimmäinen Hesburger – edellisen liikepaikan sopimus päättyi 2013.

– Olemme siitä lähtien etsineet meille sopivaa liikepaikkaa ja uskomme, että olemme nyt löytäneet parhaan mahdollisen. Ravintola sijaitsee vilkkaalla paikalla aivan kauppakeskus Duon kyljessä. Sisäänkäynti kadulta mahdollistaa pitkät aukioloajat, Vuoti toteaa.

– Brändimme ja tuotteemme ovat hervantalaisille tuttuja, joten uskomme, että myynti pyörähtää heti hyvin käyntiin.

 

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Heini Santos, Burger-In Oy
heini.santos@hesburger.fi
p. 050 310 3054

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo kahdeksasta eri maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta ja Kazakstanista. Hesburger-ketjussa työskentelee yli 6 700 henkilöä ja ketjun verollinen myynti Suomessa vuonna 2014 oli 199 M€ ja ulkomailla 60 M€.

MEDIAN YHTEYDENOTOT JA KUVAUSLUVAT

Viestintäpäällikkö Heini Santos, puh 050 310 3054