02.01.2014

Hese-Help lisäsi työpaikkojen monimuotoisuutta

Hese-Help Oy on perusliiketoimintansa ohella sitoutunut työllistämään vajaakuntoisia ja pitkäaikaistyöttömiä Hesburger-ravintoloihin. Se on myös yksi Hesburgerin tavoista toteuttaa sosiaalista vastuutaan.

Hese-Helpin ensimmäinen toimintavuosi lisäsi työpaikkojen monimuotoisuutta Hesburger-ravintoloissa.

Hese-Help on toiminut reilun puolentoista vuoden ajan, ja se tekee yhteistyötä muun muassa paikallisten erityisoppilaitosten ja työvoimatoimistojen kanssa. Toiminta-aikanaan yritys on työllistänyt useita henkilöitä, joista vakituiseen työsuhteeseen kuusi henkilöä.

- Sosiaalinen vastuu on juurtunut voimakkaasti niihin toimipisteisiin, jotka ovat lähteneet aktiivisesti mukaan Hese-Helpin toimintaan. Työpaikkojen monimuotoisuus on lisääntynyt ja kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia, kertoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

Kaikki Hesburger-ravintolat mukaan sosiaaliseen työllistämiseen

Tulevaisuuden tavoitteena on, että jokainen Hesburger-toimipiste saadaan tavalla tai toisella mukaan sosiaaliseen työllistämiseen. Pysyvien työsuhteiden lisäksi ravintolat voivat tarjota sosiaalisen yrityksen työnhakijoille myös työharjoittelumahdollisuuksia.

- Kuluneen vuoden positiiviset tulokset osoittavat että avoimesti, positiivisesti ja ennakkoluulottomasti sosiaaliseen työllistämiseen suhtautuva henkilökuntamme mahdollistaa onnistuneen työllistymisen, Vuoti toteaa.

Positiivisia kokemuksia ja sitoutuneita työntekijöitä

Onnistuneita esimerkkejä on muun muassa Tampereelta, missä Keskustorin Hesburger työllistää tällä hetkellä kaksi työntekijää Hese-Helpin kautta.

- Kaikki on toiminut hyvin ja Hese-helppiläiset ovat sulautuneet hienosti henkilökuntamme joukkoon. Työnantajan näkökulmasta sosiaalisen yrityksen kautta työllistyvät ovat myös erittäin sitoutuneita työhönsä, Vuoti kertoo.

Lisätietoja:
Jari Vuoti, varatoimitusjohtaja
0400 482 352, jari.vuoti@hesburger.fi

Median yhteydenotot ja kuvausluvat

Viestintäpäällikkö Heini Santos, puh 050 310 3054