03.12.2015

Mobiilimaksu onnistuu suoraan tililtä

SEQR-sovelluksen odotettu päivitys mahdollistaa mobiilimaksun suoraan pankkitililtä.

SEQR on mobiilimaksamiseen tarkoitettu sovellus, jonka avulla ostokset voi maksaa puhelimella – muun muassa monissa Suomen Hesburgereissa. Mobiilimaksaminen on nopeampaa ja turvallisempaa kuin pankkikortin tai käteisen käyttäminen.

Tähän saakka sovelluksen käyttö on tapahtunut laskutuksen avulla. Joulukuun alusta alkaen sillä voi halutessaan maksaa myös suoraan pankkitililtä. Laskutusvaihtoehto säilyy ennallaan.

Rekisteröidy uudelleen

Päivitys edellyttää, että vanhatkin SEQR-sovelluksen käyttäjät rekisteröityvät uudelleen ensimmäisen käyttökerran yhteydessä. Sovellus opastaa rekisteröitymisessä ja se tapahtuu nopeasti ja helposti.

Hesburger otti SEQR-mobiilimaksutavan käyttöön ensimmäisenä toimijana Suomessa alkukesällä 2014. Sovelluksesta löytyy vaihtuvia Hesburgerin tarjouksia. SEQR tarjoaa käyttäjilleen jopa 3 % ostohyvityksen. Lue lisää SEQR-ostohyvitysohjelmasta.

SEQR-sovelluksen voi ladata App Storesta, Google Playsta tai Windows-kaupasta.

Katso luettelo Hesburger-ravintoloista, joissa voit maksaa SEQR-sovelluksella.

www.seqr.fi 


Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Heini Santos
heini.santos@hesburger.fi
p. 050 310 3054

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo kahdeksasta eri maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta ja Kazakstanista. Hesburger-ketjussa työskentelee yli 6 700 henkilöä ja ketjun verollinen myynti Suomessa vuonna 2014 oli 199 M€ ja ulkomailla 60 M€.

MEDIAN YHTEYDENOTOT JA KUVAUSLUVAT

Viestintäpäällikkö Heini Santos, puh 050 310 3054