27.04.2023

Salo-Kivihovin -liikenneasemasta Neste-asema

Nesteen ja Hesburgerin yhteistyö Nesteen asemaverkoston osalta laajenee, kun Helsingin ja Turun välisen päätien, Valtatie 1:n varrella sijaitsevasta Salo-Kivihovin -liikenneasemasta Suomusjärvellä tulee Neste-asema 15.5.2023 alkaen. Liikenneaseman sisäkaupan palveluista vastaa Hesburger ja liikepaikalla toimii myös apteekki. 

Salo-Kivihovin Neste-aseman mittarikenttä palvelee sekä kevyen että raskaan liikenteen ajoneuvoja. Neste avaa liikenneasemalle myös sähköautojen Neste MY Uusiutuva lataus™ -suurteholatauspisteen, johon tulee kuusi kokonaisteholtaan 600 kW lataussatelliittia, jotka tukevat latausta 1 000 volttiin asti. Katoksen alla sijaitsevissa suurteholatauspisteissä maksaminen onnistuu helposti kortilla. Raskaan liikenteen Neste Truck -asemalta voi tankata dieselin ja polttoöljyn lisäksi Neste MY Uusiutuvaa Diesel™-polttoainetta. 

“Kiinteistön omistajana olemme ottaneet vetovastuun Kivihovin liiketoiminnasta. Talven mittaan olemme jo uudistaneet asiakastiloja ja leikkipaikan, avanneet kahvilalinjaston ja ravintolan Hesburgerin lisäksi. Kaupan valikoima tullaan myös nostamaan tielläliikkujan tarpeita vastaavaksi toukokuun aikana. Lisäksi uutuutena tuomme asemalle Hese-Kebab-konseptimme. Nyt kun saamme aseman Nesteen väreihin ja palvelutarjontamme on hyvä, uskon että asiakkaat löytävät Kivihovin. Tavoitteenamme on, että jatkossa pystymme tarjoamaan palvelua asiakkaillemme 24/7”, toteaa Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti

“Nesteellä on Suomen suurin asemaverkosto, joka palvelee asiakkaita keskeisillä paikoilla kaupungeissa ja pääteiden varsilla. Salo-Kivihovin -liikenneasema täydentää monipuolisilla palveluillaan hyvin verkostoamme. Liikenneasema on Turunväylän ramppien kautta saavutettavissa idän ja lännen suunnasta ja palvelee laadukkaana taukopaikkana sekä kevyen että raskaan liikenteen autoilijoita”, kertoo Nesteen Suomen asemaverkostosta vastaava johtaja Katri Taskinen.

Salo-Kivihovin liikenneasema jatkaa Nesteen ja Hesburgerin tiivistä yhteistyötä. Neste-asemien yhteydessä toimii jo entuudestaan Hesburgerin ravintoloita, ja vuodesta 2021 lähtien yli 300:sta Hesburger-ravintolasta Suomessa ja Baltiassa kerättävä käytetty paistoöljy on kierrätetty Nesteen uusiutuvien tuotteiden valmistukseen, muun muassa uusiutuvaksi dieseliksi. Hesburger myös käyttää Neste MY Uusiutuva Diesel™ -polttoainetta valtaosassa elintarvikekuljetuksiaan Suomessa ja vähentää näissä kasvihuonekaasupäästöjään keskimäärin 90 %* verrattuna fossiilisen dieselin käyttöön.

*) Elinkaaren aikaisten päästöjen ja päästövähenemän laskentamenetelmät ovat EU:n uusiutuvaa energiaa koskevan direktiivin II (2018/2001/EU) mukaisia.

Neste lyhyesti

Neste (NESTE, Nasdaq Helsinki) tuottaa ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja kiertotalouden vauhdittamiseksi. Jalostamme jätteitä, tähteitä ja innovatiivisia raaka-aineita uusiutuviksi polttoaineiksi sekä muovien ja muiden materiaalien vastuullisiksi raaka-aineiksi. Olemme maailman johtava uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottaja ja kehitämme muovijätteen kemiallista kierrätystä muovijäteongelman torjumiseksi. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaita vähentämään kasvihuonekaasupäästöjään uusiutuvilla ja kiertotalousratkaisuillamme vuosittain vähintään 20 miljoonalla tonnilla vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteenamme on tehdä Porvoon öljyjalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo vuoteen 2030 mennessä. Aiomme aloittaa uusiutuvien ja kierrätysraaka-aineiden, kuten nesteytetyn jätemuovin, prosessoinnin öljynjalostuksen raaka-aineina. Olemme sitoutuneet saavuttamaan hiilineutraalin tuotannon vuoteen 2035 mennessä, ja aiomme vähentää myymiemme tuotteiden päästöintensiteettiä 50 prosentilla vuoteen 2040 mennessä. Olemme myös asettaneet korkeat tavoitteet luonnon monimuotoisuudelle, ihmisoikeuksille ja toimitusketjullemme. Meidät on valittu toistuvasti Dow Jonesin kestävän kehityksen indekseihin ja maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalle. Vuonna 2022 Nesteen liikevaihto oli 25,7 miljardia euroa. Lue lisää: neste.fi

Hesburger lyhyesti

Ympäristöystävälliset ratkaisut ovat luonteva osa Hesburgerin toimintaa. Kierrätämme esimerkiksi ranskalaisten paistoöljyn Neste MY Uusiutuva Diesel™ -polttoaineeksi, käytämme uusiutuvaa energiaa, hyvitämme tuotteidemme hiilijalanjälkiä, teetämme työvaatteita kierrätysmateriaaleista ja tuemme koululiikuntaa Suomessa sekä paikallisten lasten koulunkäyntiä Bangladeshissa. 

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy seitsemästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Ukrainasta ja Bulgariasta. Ketjun palveluksessa työskentelee noin 8 000 henkilöä. Vuoden 2022 verollinen myynti Suomessa oli 264 miljoonaa euroa ja ulkomailla 145 miljoonaa euroa. Lue lisää: www.hesburger.fi