Arvot

Hesburger on perheyritys, joka suosii kvartaalitalouden sijaan pitkällä tähtäimellä viisaita ratkaisuja. Samat arvot ovat vieneet meitä eteenpäin jo vuodesta 1966 lähtien: palveluhenkisyys, luotettavuus, tavoitteellisuus ja yrittäjyys. Vaikka näet ne ehkä pelkkinä sanoina, meille ne tarkoittavat ennen kaikkea tekoja. Tekoja, jotka aidosti ohjaavat kaikkea toimintaamme asiakaspalvelusta yhteistyökumppanisuhteisiin.

Palveluhenkisyydellä varmistamme, että tunnet itsesi tervetulleeksi ravintolaan ja saat tilaamasi tuotteet ripeästi ja ystävällisen hymyn kera. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Luotettavuus korostuu erityisesti toiminnassamme henkilöstöämme ja yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Myös asiakassuhteidemme kivijalka on vankka luottamus ketjuun ja sen tuotteisiin. Haluamme olla luottamuksesi arvoisia. Aina.

Tavoitteellisuus puolestaan on tärkeä osatekijä sitoutuneen, innostuneen ja aktiivisen työympäristön luomisessa. Kannustammekin henkilökuntaamme kehittymään ja ottamaan rohkeasti vastuuta.

Entä sitten yrittäjyys ja yrittäjähenkisyys? Ne ovat koko Hesburger-ketjun perusta. Meille yrittäjyys on ahkeruutta, omaan osaamiseen uskomista ja halua kehittyä. Joka päivä.