28.04.2015

Mobiilimaksaja saa hyvityksen

Sen lisäksi, että mobiilimaksaminen nopeuttaa asiointia, se on nyt myös taloudellisesti kannattavaa. QR-koodin skannaamalla saa rahaa takaisin muun muassa Hesburger-ostoksista.

Maaliskuun alussa lanseeratun SEQR-ostohyvitysohjelman tarkoitus on kannustaa ihmisiä hyödyntämään ahkerammin mobiilimaksamista. Hyvitystä kertyy kaikista SEQR-mobiilimaksulla maksetuista ostoksista – myös muualla kuin Hesburger-ravintoloissa – ja se maksetaan suoraan asiakkaalle neljännesvuosittain.

Hyvityksen suuruus on 1­–3 % ostosten summasta, ja se perustuu asiointikertojen määrään. Kun mobiiliostoskertoja on vähintään 20 kuukaudessa, hyvitys on 3 %. Ostoksen hinnalla ei ole merkitystä, kunhan käyttäjä tekee kuukaudessa vähintään yhden ostoksen SEQR-mobiilimaksulla.

Liikkuvan ihmisen lompakko

Hesburger otti SEQR-mobiilimaksutavan käyttöön ensimmäisenä toimijana Suomessa alkukesällä 2014.

– Palvelunopeus on pikaruoka-alalla keskiössä, ja mobiilimaksaminen nopeuttaa asiointia kassalla. Se on maksutapana myös hyvin turvallinen. Mobiilimaksamisen suosio tulee kasvamaan lähivuosina, ja me olemme valmiita siihen, kiteyttää Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

– Tämä ohjelma on hyvä esimerkki siitä, miten edistämme aktiivisesti älypuhelimen käyttöä lompakon korvaajana. Lähetämme nyt erittäin vahvan viestin kuluttajille, ja odotamme sille merkittävää vastakaikua markkinoilla, sanoo SEQR:n kehittäneen Seamlessin toimitusjohtaja Peter Fredell.

Ostohyvitys perustuu asiointikertojen määrään:

  • 1–11 ostoksesta/kuukausi saat 1% takaisin
  • 12–19 ostoksesta/kuukausi saat 2% takaisin
  • Vähintään 20 ostoksesta/kuukausi saat 3% takaisin

Hesburgerin verkkosivuilta löydät luettelon ravintoloista, joissa voi maksaa mobiilisti ja kartuttaa ostohyvitystä. Lue lisää SEQR-mobiilimaksamisesta ja ostohyvityksistä: www.seqr.com

 

Lisätiedot:
Varatoimitusjohtaja Jari Vuoti, Hesburger
jari.vuoti@hesburger.fi

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo kahdeksasta eri maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Turkista ja Kazakstanista. Hesburger-ketjussa työskentelee yli 6 100 henkilöä ja ketjun verollinen myynti Suomessa vuonna 2014 oli 199 M€ ja ulkomailla 60 M€.

www.hesburger.fi

MEDIAN YHTEYDENOTOT JA KUVAUSLUVAT

Viestintäpäällikkö Heini Santos, puh 050 310 3054