31.10.2019

Wolt ja Hesburger aloittavat yhteistyön

Woltin kautta voi tilata nyt myös Hesburgerin tuotteita kotiinkuljetuksella. Yhteistyössä on mukana 22 Hesburger-ravintolaa 11 kaupungissa ympäri Suomen. Yhteistyön myötä jopa miljoona suomalaista voi tilata Hesburgerin klassikkoherkut suoraan kotiovelle Woltin kautta.

 Ravintolaruokaa välittävä kotimainen teknologiayhtiö Wolt on aloittanut yhteistyön Hesburgerin kanssa. Woltin sovelluksen ja verkkosivujen kautta voi tilata nyt suosikkituotteita kotiinkuljetuksella ympäri Suomen. Mukana on heti alkuun 22 Hesburger-ravintolaa, joiden kuljetusalueilla asuu yhteensä noin miljoona suomalaista. Tarkempi listaus mukana olevista Hesburger-ravintoloista kaupungeittain löytyy tiedotteen lopusta.

- Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Hesburgerin kanssa, kertoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski.

- Saamme asiakkailtamme jatkuvasti toiveita uusista ravintolayhteistöistä, ja Hesburger on ollut yksi ehdottomasti toivotuimmista kumppaneista jo pitkään. Aloitamme 11 kaupungista ja tarkoituksena on laajentua useampaan Hesburger-kaupunkiin ensi vuoden puolella.

- Olemme aloittaneet kotiinkuljetuksen Baltian maissa jo vuonna 2016 ja se on siellä vahvassa kasvussa. Ruoan kotiinkuljetus niin koteihin kuin konttoreille on kasvava markkina ja haluamme olla siinä mukana, sanoo Hesburgerin operatiivinen johtaja Vesa Viitanen.

Asiakkaat voivat tilata Hesburgerin tuotteita sekä Woltin sovelluksen että verkkosivujen kautta. Woltista valitaan ensin ravintola, josta halutaan tilata. Sen jälkeen tuotteet, ja lopuksi täytetään maksutiedot sekä kuljetusosoite. Tämän jälkeen ravintola valmistaa tuotteet, ja Woltin lähettikumppani toimittaa tilauksen asiakkaalle esimerkiksi kotiin tai toimistolle.

 

Lisätiedot

Wolt
Henrik Pankakoski
p. 044 477 7498
henrik.pankakoski@wolt.com 

Hesburger
Heini Santos
p.050 310 3054
heini.santos@hesburger.fi

 

Woltissa mukana olevat Hesburger-ravintolat

 • Espoo: Merituuli
 • Helsinki: Kasarmitori, Itäkeskus Itis Pasaasi, Kallio Helsinginkatu, Käpylä, Ruskeasuo, Mannerheimintie 8, Ruoholahti Neste Express, Munkkiniemi
 • Kuopio: Niirala Drive-In
 • Lahti: Loviisankatu
 • Oulu: Isokatu 32, Rotuaari
 • Pori: Kauppakeskus Puuvilla
 • Rovaniemi: Sampokeskus
 • Tampere: Tammela, Kuninkaankulma
 • Turku: Linja-autoasema Neste Express, Antintalo, Puutori
 • Vaasa: Keskusta
 • Vantaa: Tikkurila
Wolt on suomalainen teknologiayritys, joka tunnetaan ravintolaruoan tilaus- ja kuljetussovelluksistaan jo 19 maassa ja yli 60 kaupungissa. Woltilla on eri maissaan yhteensä yli kolme miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja yli 600 työntekijää. Yrityksen kumppaneina toimii yli 12 000 lähettiä ja yli 6 000 ravintolaa. Woltin sovelluksilla on alan parhaat arviot: 4,8/5 Applen App Storessa ja 4,7/5 Google Playssä.

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Ketjun ravintoloissa työskentelee noin 7 900 ihmistä. Vuoden 2018 verollinen myynti Suomessa oli 227 miljoonaa euroa ja ulkomailla 98 miljoonaa euroa.

MEDIAN YHTEYDENOTOT JA KUVAUSLUVAT

Viestintäpäällikkö Heini Santos, p. 050 310 3054