27.05.2014

Osta hampurilainen älypuhelimellasi

HUOM! Hesburger on lanseerannut oman mobiilisovelluksen! Lue lisää

Mobiilimaksaminen SEQR-mobiilimaksuratkaisulla alkaa Suomessa tänään – nyt voit ostaa hampurilaisen Hesburgerista älypuhelimellasi

Tästä päivästä lähtien Hesburgerin asiakkaat voivat maksaa älypuhelimella, kun SEQR tuo Suomen markkinalle uuden mobiilimaksutavan. SEQR on Euroopan käytetyin mobiililompakko myymälöissä ja verkkokaupoissa. Kaikissa älypuhelimissa toimiva SEQR-mobiililompakko vapauttaa kuluttajat pitämästä mukanaan useita kortteja ja käteistä. Sovellus on erittäin turvallinen, kätevä ja nopea käyttää. Älypuhelimella maksamisen lisäksi kuluttajat voivat siirtää sovelluksen avulla rahaa veloituksetta, yhdistää siihen kanta-asiakasohjelmien jäsenyyksiä sekä saada SEQR:ia käyttäviltä kauppiailta tarjouksia.

“Etsimme jatkuvasti tapoja nopeuttaa sekä kehittää asiakkaidemme Hesburger-kokemusta. Valitessamme kumppania mobiilimaksamiseen halusimme tehdä yhteistyötä alan johtajan kanssa. Mobiilimaksamisen lisäksi halusimme yhdistää samaan sovellukseen Bonusklubi-kanta-asiakasohjelmamme sekä mahdollisuuden tiedottaa mobiilissa tarjouksistamme. SEQR tarjoaa monipuolisen, jo testatun mobiilimaksuratkaisun”, sanoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

“Olemme innoissamme tulostamme Suomen markkinoille sekä siitä, että Hesburger on valinnut SEQR:in mobiilimaksuratkaisukseen. Suomi on kolmas markkina, jossa SEQR tulee käyttöön. Maksutavat ovat suuressa muutoksessa, ja uskomme, että meidän ainutlaatuinen, nopea ja turvallinen ratkaisumme on sekä kauppiaille että kuluttajille erittäin houkutteleva”, sanoo SEQR:in kehittäneen yrityksen, Seamlessin, toimitusjohtaja Peter Fredell.

Älypuhelinta käytetään keskimäärin 150 kertaa päivässä, ja runsaalla puolella suomalaisista on älypuhelin aina mukanaan. Sitä käytetään viestimiseen, tiedonhakuun ja moniin eri toimintoihin sovelluksia käyttämällä.

Maksaminen on seuraava iso ala, joka muuttuu mobiiliksi. Maksutavoissa on tapahtumassa vastaavanlainen muutos kuin silloin, kun siirryttiin shekkien käytöstä maksukortteihin. Muutos tapahtuu nyt kuitenkin nopeammin, koska älypuhelin on jo muuttanut tapojamme hoitaa arkisia asioita.

Ilmainen SEQR-sovellus on ladattavissa Windows Puhelin -kaupasta, App Storesta ja Google Playstä.Kuluttaja maksaa kassalla osoittamalla älypuhelimellaan QR-koodia tai NFC-sirua. Käytettävän tilin tarjoaa Suomessa Collector. Tilin saldo näkyy reaaliaikaisesti sovelluksessa, ja käyttäjä saa kuukausilaskun SEQR:illa tekemistään ostoksista.

SEQR-mobiilimaksuratkaisu on avoin kaikille – se ei ole sidottu yksittäiseen pankkiin, matkapuhelin-operaattoriin tai kauppiaaseen. Oman maksuntapahtumien siirtojärjestelmän ansiosta SEQR ei ole sidoksissa korttimaksamisen rakenteisiin ja poistaa välikäsiä kaupasta. Kauppiaille tämä tarkoittaa 50 % pienempiä maksunvälityskustannuksia verrattuna korttiyhtiöihin ja nopeampaa järjestelmän käyttöönottoa. Lisäksi järjestelmän käyttöönotto ei edellytä kalliita investointeja laitteisiin. Koko maan kattava ketju voi ottaa SEQR-mobiilimaksujärjestelmän käyttöön muutamassa päivässä ja viestiä asiakkaillensa modernin mobiiliratkaisun avulla.

Burger-In

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintolaketjuun kuuluu 280 ravintolaa Suomessa, 34 Virossa, 38 Latviassa, 37 Liettuassa, 16 Venäjällä, 4 Saksassa, 1 Ukrainassa ja 1 Turkissa. Hesburger-ketjussa työskentelee noin 6000 henkilöä ja ketjun verollinen myynti Suomessa vuonna 2013 oli 205 M€ ja ulkomailla 55 M€.

SEQR & Seamless

SEQR on Euroopan käytetyin mobiilimaksutapa myymälöissä ja verkkokaupoissa. SEQR tarjoaa älypuhelimen käyttäjille mahdollisuuden maksaa myymälöissä, ravintoloissa, pysäköintipaikoilla ja verkkokaupoissa. Käyttäjät voivat myös siirtää rahaa toisilleen ilman kuluja, käyttää kanta-asiakasohjelmia, tallettaa digitaalisia kuitteja ja saada tarjouksia yhden mobiilisovelluksen kautta. SEQR-maksusovelluksen käyttäjä maksaa kassalla osoittamalla älypuhelimellaan QR-koodia tai NFC-sirua ja hyväksyy maksun henkilökohtaisella tunnusluvullaan. Nopea, sujuva ja turvallinen SEQR-sovellus on kauppiaille edullinen, koska siinä maksunvälityskulut ovat pienemmät kuin perinteisillä maksukorttiyrityksillä.


4600 vähittäiskauppiasta on valinnut SEQR-ratkaisun. Käyttäjien joukossa on muun muassa Ruotsin suurimpia ruokatavara-, pikaruoka- ja muita kauppaketjuja kuten Hemköp ja Ur&Penn. SEQR toimii myös Romaniassa. Suomessa käyttö on juuri alkamassa. Belgiassa SEQR aloittaa kesän aikana. Vuonna 2013 SEQR voitti Mobile Money Global Award -palkinnon parhaasta mobiilimaksamiseen liittyvästä toteutuksesta Euroopassa.


SEQR:in ainutlaatuisen maksutapahtumien välitysalustan on kehittänyt Seamless, joka on maailman suurimpia mobiilimaksujärjestelmien toimittajia. Vuonna 2001 Ruotsissa perustettu Seamless toimii 30 maassa. Se käsittelee yli 3,1 miljardia maksutapahtumaa vuosittain 525 000 kauppapaikassa. Seamless on listattu Nasdaq OMX Stockholm -pörssiin tunnuksella SEAM.

www.seqr.fi

Lisätietoja:
Cecilia Lago Albright
Viestintä
cecilia.albright@seamless.se
+46 707 431 345

Jari Vuoti
Burger In Oy
varatoimitusjohtaja
jari.vuoti@hesburger.fi
+358 400 482 352

Median yhteydenotot ja kuvausluvat

Viestintäpäällikkö Heini Santos, puh 050 310 3054