01.02.2016

Lempäälän Ideaparkissa on Suomen paras Hesburger

Vuoden 2015 parhaan Hesburger-ravintolan titteliä tuuletettiin Lempäälän Ideaparkissa.

Hesburger Lempäälä Ideapark sai kehuja erityisesti kehittymisestään edellisvuoteen verrattuna. Valintaan vaikuttivat myös muun muassa työhyvinvointiasiat, asiakaspalautteet ja nopea palvelu. Palkinnoksi voittajaravintola sai viiden tähden illallisen superkokin opastuksella koko porukalle.

– Olemme nautiskelleet voitosta ja kiillottaneet päivittäin palvelutiskillä komeilevaa pystiä, nauraa Hesburger Lempäälä Ideaparkin yrittäjä Mia-Leena Jokela.

Viime vuonna Hesburger Lempäälä Ideaparkissa tehtiin hommia tavalliseen tapaan ja palaset loksahtivat kohdalleen. 

– Meillä on todella hyvä työilmapiiri ja kokeneita työntekijöitä. Olemme kuin perhe, jossa asiat hoidetaan niin kuin ne on sovittu. Voin luottaa siihen, että homma toimii silloinkin kun en ole paikalla, kuvailee ravintolaperheen äidin rooli toimittava Jokela.

Hesburger Lempäälä Ideapark on suurehko Hesburger-ravintola, jossa on noin 150 asiakaspaikkaa ja parisenkymmentä työntekijää.

 

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Heini Santos
heini.santos@hesburger.fi
p. 050 310 3054

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo seitsemästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta ja Ukrainasta. Hesburger-ketjussa työskentelee yli 6 700 henkilöä ja ketjun verollinen myynti Suomessa vuonna 2015 oli 203 M€ ja ulkomailla 67 M€.

MEDIAN YHTEYDENOTOT JA KUVAUSLUVAT

Viestintäpäällikkö Heini Santos, puh 050 310 3054